Chester61 Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Ahoj a dobry den vsem chtel bych se zeptat na radu ohledne psp fat normalne funguje koupil jsem novou baterku, takze ta je v poradku a nechapu ze kdyz ho pripojim do zasuvky na nabijecku ze se nezacne nabijet :-( prosim poradil by mi nekdo? :) dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 mam podobnej problem ale staci s konektorem hejbnout do urcite polohy a on se chytne..pokud by to nepomohlo zkus koupit novej kabel k nabijeni a jko posledni variantu vymen tu pripojku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 zkus jinou nabíječku...a nebo nabíjení přes usb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 psp fat nejde nabíjet přes usb. jsou v zásadě 3 možnosti čím to může bejt. nabíječka, konektor, pojistka. Když tyhle 3 věci zkontroluješ určitě bude jedna z nich špatná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester61 Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 nabijecky mam 3 vsechny moje ostatni psp nabijej v pohode ale FAT ne asi ten konektor skusim vymenit a kde je ta pojistka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.