autoprd Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Čus lidi, když zapnu psp a mám tam UMD tak se automaticky spustí a vše jde kromě startu a selectu když zmáčknu home tak se ve výběru Yes/No sekne a nejde nic mačkat. Když před startem PSP Umd vyjmu tak je v menu ale nejde nijak ovládat nereaguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Co takhle základní informace o tvém PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 autoprd Odesláno Červen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Nu tak je tam LCFW 6.39 ME-5. Psp 2004 TA-0085-V2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 1) Proč si tam dáváš LCFW ? 2) Dělá to když jseš v OFW nebo v CFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 autoprd Odesláno Červen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Tutu otázku zodpovědět nemužu xD Protože se nedostanu do nastavení abych zjistil co stím je ani co tam za Sf je xDD a LCFW sem si tam dal na doporučení kamaráda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Tutu otázku zodpovědět nemužu xD Protože se nedostanu do nastavení abych zjistil co stím je ani co tam za Sf je xDDa LCFW sem si tam dal na doporučení kamaráda :) V tom případě máš štěstí že máš TA-085-V2. Kup si pandoru nebo si jí udělej sám pomocí "HW postupu" (rozebereš baterku a vyřezáš jeden oddíl-viz. YouTube) na youtube najdeš spoustu videií "how make jig-kick" "how to create Pandora Battery" atp. Osobně bych rači doporučil koupit již udělanou. Až budeš mít tak si vytvoř MemoryStick pomocí tohoto návodu: http://tinyurl.com/pandora112 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 autoprd Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Vyzkouším to :) Zatím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 autoprd Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Tak je to asi jiná verze protože po otevření psp baterky tam je jen deska přes pulku baterky a ještě otočená zády a připojená na kablíkách takže se k ní nedostanu Jak zjistím tu verzi ? :) A jde koupit ta baterka i na typy co nepodporuje pandora battery ? xD Ale baterkou to nebude když to napojím na zdroj bez baterky tak taky menu nereaguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Tak je to asi jiná verze protože po otevření psp baterky tam je jen deska přes pulku baterky a ještě otočená zády a připojená na kablíkách takže se k ní nedostanuJak zjistím tu verzi ? :) A jde koupit ta baterka i na typy co nepodporuje pandora battery ? xD Ale baterkou to nebude když to napojím na zdroj bez baterky tak taky menu nereaguje Ty to nechápeš. Pandora Battery je takovej nástroj který ti umožní opravit Software PSPéčka! Stačí když si koupíš tu "Pandora baterry" dáš jí do PSP a budeš pokračovat pomocí toho návodu co jsem dal výše. (Pandora Battery=Baterka která umožní opravit PSP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 autoprd Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Ale furt je tu ten problém že PSP mě nepustí ovládat nic v menu jen UMD běží xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NikeMaster Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Mě se to taky stalo dneska :( poradíte mi taky pls :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 autoprd Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 A flashoval si ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NikeMaster Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Vyřešeno .... bylo to hrou kterou jsem měl stáhnutou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NikeMaster Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Byla to nějaká upravená verze z které byly oddělány videa a asi oddělali i ovládání nebo něco takového :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Víš že za multi acc se dává banán? :D chybí ti kamarád co? na chatboxu si můžeš popovídat s elis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 autoprd Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 ?? Doufám že to na mě není ? A prosím o smazání všech příspěvku Nike... Akorát my spamuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 autoprd Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 // Pardon doublepost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 jo jo jo, klidně napíšu anymu o prověření ip adresy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 autoprd Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Stop SPAM : NikeMaster a Raczek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Řeší se tu problém týkajicí se mě a jestli bude spam pokračovat oba vás nahlásím a vytvořím si nový tpic Moje ip je [h=3]moje IP adresa (IPv4)[/h] IPv4 82.100.3.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 máš to mít, napsal sem anymu, snad má práva na prověření ip adres. BTW tvůj problém je už dávno vyřešenej, sežeň si pandoru + mms a psp reflashni, co na tom pořád nechápeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 autoprd Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Není vyřešený pročti si téma pořádně pak že to není přehledný dyt to vidíš když tu spamujou lidi jako je NikeMaster. Ptám se jestli Pandora battery se načte když mobil nejde vubec ovladat , jestli se dá sehnat za rozumnou cenu do 400kč v Čr na netu , ______________________ Offtopic::: A jestli s tou ip nevěříš ok : MOJEip.cz koukám že máš taky Holýšovský internet jménem Maiva [h=3]moje IP adresa (IPv4)[/h] IPv4 82.100.3.4 více ... [h=3]vaše hostname[/h] host smtp1.maiva.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 když mobil nejde ovládat? sis trochu spletil fórum ne? ty si přečti co vůbec ta pandora je a jak funguje. Načte se i když v psp žádnej FW nebude, od toho taky je edit: ten krám co mám v podpisu neukazuje mou ip adresu ale tu tvoji troubo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 autoprd Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Pardon překlep. Psp ne mobil. Děkuju za odpověd a seženu jí tady v Čr protože všude v ochodech není na skladě // Toho troubu si odpust Moulo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 jasně že seženěj, na aukru běžně do cca 250,-, případně pofiderní krámky jako konzole-prislusenstvi.cz a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 autoprd Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Děkuji ted je to vše :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 autoprd Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 a ještě je tato baterie dobrá ?? http://aukro.cz/dual-pandora-normal-baterie-pro-sony-psp-2000-slim-i1672616368.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
autoprd
Čus lidi, když zapnu psp a mám tam UMD tak se automaticky spustí a vše jde kromě startu a selectu když zmáčknu home tak se ve výběru Yes/No sekne a nejde nic mačkat. Když před startem PSP Umd vyjmu tak je v menu ale nejde nijak ovládat nereaguje
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
33 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.