Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

Recommended Posts

• 0
Odesláno
bože můj, je to pandora, na unbrick nebo flash, na nic jinýho. Co na ní má bejt dobrýho? Má akorát nějakej slavnej přepínač na normal a pandora mode, to je asi všecho, kapacitou na tom bude jako každá "made i china" baterka takže na normální použití v podstatě nepoužitelná

Co to kecáááš?

1) Je to SLIM baterka

2) Lze jí dát i do 3004 pokuď běží normal mod

3) Je to již udělaná "Pandora"

4) Můžeš jí kdykoliv přepnout tzv. nepotřebuješ žádnej TimeMachine na MMS

• 0
Odesláno
něco se ti nelíbí?

1) to že to je slim baterka pozná každej

2) do psp 3004 jde zamozřejmě dát ale nevím proč se tím tady zabejváš když má 2004

3) hádáš podle toho nápisu pandora?

4) ne asi

tvoje deduktivní chopnosti jsou mi fascinující, jenom nechápu proč to sem cpeš

Mě fascinuje jak se každému snažíš odporovat.... Ty si napsal že ta baterka je špatná a já že dobrá takže buď zticha....

A ty body si napsal proto aby sis je zapamatoval co :)? A navíc já to sem cpu abych vyvrátil tvůj kometář.

• 0
Odesláno

Baterka, co se kapacity týče, stojí za ho*no, jako všechny čínský baterky, a to nepopřeš. Jestli je pro tebe super, prosím. Kdyby ještě měla zabudovanou svítilnu byla ultra super co? Navíc nikde sem nenapsal že je vyloženě špatná, psal jsem že s výdrží to není žádná sláva. Lze od ní očekávat že s ní unbrickneš nebo flashneš psp, jestli od ní čekáš nějaké super výkony ve výdrži, čekáš marně.

btw, co je s tím tvým slavným unbrickerem

• 0
Odesláno
Baterka, co se kapacity týče, stojí za ho*no, jako všechny čínský baterky, a to nepopřeš. Jestli je pro tebe super, prosím. Kdyby ještě měla zabudovanou svítilnu byla ultra super co? Navíc nikde sem nenapsal že je vyloženě špatná, psal jsem že s výdrží to není žádná sláva. Lze od ní očekávat že s ní unbrickneš nebo flashneš psp, jestli od ní čekáš nějaké super výkony ve výdrži, čekáš marně.

btw, co je s tím tvým slavným unbrickerem

Je zrušen, a netahej sem unbricker...... Všechny výrobky jsou z Číny, nečekám od ní "bestovní" výkony, ale stačí mi když vydrží aspoň trošku to co Sony baterka.

BTW.: Ten tvůj komentář byl dobrý, čekal jsem že budeš rozpoutávat Flame-War, ale každý se občas mýlí a já bych ty spory už ukončil.

P.S. Proč tu zase řádí ten SPAMER akorát s jiným jménem "NikeMaster" :D?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu