autoprd Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2011 Čus lidi, když zapnu psp a mám tam UMD tak se automaticky spustí a vše jde kromě startu a selectu když zmáčknu home tak se ve výběru Yes/No sekne a nejde nic mačkat. Když před startem PSP Umd vyjmu tak je v menu ale nejde nijak ovládat nereaguje Citovat
0 Raczek Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2011 bože můj, je to pandora, na unbrick nebo flash, na nic jinýho. Co na ní má bejt dobrýho? Má akorát nějakej slavnej přepínač na normal a pandora mode, to je asi všecho, kapacitou na tom bude jako každá "made i china" baterka takže na normální použití v podstatě nepoužitelná Citovat
0 autoprd Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 18, 2011 Takže ten normal mod pujde ale málo vydrží Citovat
0 taxik Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2011 bože můj, je to pandora, na unbrick nebo flash, na nic jinýho. Co na ní má bejt dobrýho? Má akorát nějakej slavnej přepínač na normal a pandora mode, to je asi všecho, kapacitou na tom bude jako každá "made i china" baterka takže na normální použití v podstatě nepoužitelná Co to kecáááš? 1) Je to SLIM baterka 2) Lze jí dát i do 3004 pokuď běží normal mod 3) Je to již udělaná "Pandora" 4) Můžeš jí kdykoliv přepnout tzv. nepotřebuješ žádnej TimeMachine na MMS Citovat
0 Raczek Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2011 něco se ti nelíbí? 1) to že to je slim baterka pozná každej 2) do psp 3004 jde zamozřejmě dát ale nevím proč se tím tady zabejváš když má 2004 3) hádáš podle toho nápisu pandora? 4) ne asi tvoje deduktivní chopnosti jsou mi fascinující, jenom nechápu proč to sem cpeš Citovat
0 taxik Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2011 něco se ti nelíbí?1) to že to je slim baterka pozná každej 2) do psp 3004 jde zamozřejmě dát ale nevím proč se tím tady zabejváš když má 2004 3) hádáš podle toho nápisu pandora? 4) ne asi tvoje deduktivní chopnosti jsou mi fascinující, jenom nechápu proč to sem cpeš Mě fascinuje jak se každému snažíš odporovat.... Ty si napsal že ta baterka je špatná a já že dobrá takže buď zticha.... A ty body si napsal proto aby sis je zapamatoval co :)? A navíc já to sem cpu abych vyvrátil tvůj kometář. Citovat
0 Raczek Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2011 Baterka, co se kapacity týče, stojí za ho*no, jako všechny čínský baterky, a to nepopřeš. Jestli je pro tebe super, prosím. Kdyby ještě měla zabudovanou svítilnu byla ultra super co? Navíc nikde sem nenapsal že je vyloženě špatná, psal jsem že s výdrží to není žádná sláva. Lze od ní očekávat že s ní unbrickneš nebo flashneš psp, jestli od ní čekáš nějaké super výkony ve výdrži, čekáš marně. btw, co je s tím tvým slavným unbrickerem Citovat
0 taxik Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2011 Baterka, co se kapacity týče, stojí za ho*no, jako všechny čínský baterky, a to nepopřeš. Jestli je pro tebe super, prosím. Kdyby ještě měla zabudovanou svítilnu byla ultra super co? Navíc nikde sem nenapsal že je vyloženě špatná, psal jsem že s výdrží to není žádná sláva. Lze od ní očekávat že s ní unbrickneš nebo flashneš psp, jestli od ní čekáš nějaké super výkony ve výdrži, čekáš marně.btw, co je s tím tvým slavným unbrickerem Je zrušen, a netahej sem unbricker...... Všechny výrobky jsou z Číny, nečekám od ní "bestovní" výkony, ale stačí mi když vydrží aspoň trošku to co Sony baterka. BTW.: Ten tvůj komentář byl dobrý, čekal jsem že budeš rozpoutávat Flame-War, ale každý se občas mýlí a já bych ty spory už ukončil. P.S. Proč tu zase řádí ten SPAMER akorát s jiným jménem "NikeMaster" :D? Citovat
Otázka
autoprd
Čus lidi, když zapnu psp a mám tam UMD tak se automaticky spustí a vše jde kromě startu a selectu když zmáčknu home tak se ve výběru Yes/No sekne a nejde nic mačkat. Když před startem PSP Umd vyjmu tak je v menu ale nejde nijak ovládat nereaguje
33 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.