nabijecka Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Mám problém se spouštěním jakéhokoliv filmu/seriálu z flash disku (zkoušel jsem mít tento disk ve formátu fat32/ntfs) pokaždé mi vypíše chybu, uvítám jakékoliv rady!!!! xbox mám flashlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Mám problém se spouštěním jakéhokoliv filmu/seriálu z flash disku (zkoušel jsem mít tento disk ve formátu fat32/ntfs) pokaždé mi vypíše chybu, uvítám jakékoliv rady!!!! xbox mám flashlej Jestli to máš v .avi tak si musíš stáhnout jedině z live kodeky . Jinačím způsobem než z live to nejde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nabijecka Odesláno Červen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 no v avi to mám, jaký jiný formát to podporuje bez kodeků z live? protože já se na live nemohu připojit z důvodu požadovaného updatu, který by mi smazal flash.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Tak máš smůlu . Přehrávat jdou jen obyčejné .wmv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nabijecka
Mám problém se spouštěním jakéhokoliv filmu/seriálu z flash disku (zkoušel jsem mít tento disk ve formátu fat32/ntfs) pokaždé mi vypíše chybu, uvítám jakékoliv rady!!!! xbox mám flashlej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.