totypsyto Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Ahoj. Teoreticky , když mám nějaká hry vypálený a potřeboval bych je ještě jednou pro kamaráda, šlo by z nich když je dám do mechaniky vytáhnout iso a to znova vypálit nebo něco na ten způsob? Díky za tipy a rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Butterflyy14 Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 vypalis jak normalni dvd podle me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Ahoj. Teoreticky , když mám nějaká hry vypálený a potřeboval bych je ještě jednou pro kamaráda, šlo by z nich když je dám do mechaniky vytáhnout iso a to znova vypálit nebo něco na ten způsob? Díky za tipy a rady Normálně programem ImgBurn - ten ti vytvoří sice místo .dvd soubor MDS ale to je totožné . Zadáš vytvořit obraz disku a to potom normálním způsobem vypálíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 totypsyto Odesláno Červen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 a když vytvořim ten obraz disku tak bude to zase iso a to MDS , nebo prostě jen MDS a to dám zas standartně vypálit? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 a když vytvořim ten obraz disku tak bude to zase iso a to MDS , nebo prostě jen MDS a to dám zas standartně vypálit? díky moc Samozřejmě že to budou zase dva soubory : .iso a MDS . Jen při vypalování zadáváš místo .dvd MDS které vytvořil ImgBurn . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack009 Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Mně se při vytváření ISA v ImgBurn udělá jen iso které projedu ABGXkem který mi vytvoří .dvd a pak to smahnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Mně se při vytváření ISA v ImgBurn udělá jen iso které projedu ABGXkem který mi vytvoří .dvd a pak to smahnu. Tak to nemáš v ImgBurnu jen nastavené . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Mně se při vytváření ISA v ImgBurn udělá jen iso které projedu ABGXkem který mi vytvoří .dvd a pak to smahnu. Tak to nemáš v ImgBurnu jen nastavené . Ale samozřejmě je to také řešení . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 totypsyto Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 aha supr díkz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
totypsyto
Ahoj. Teoreticky , když mám nějaká hry vypálený a potřeboval bych je ještě jednou pro kamaráda, šlo by z nich když je dám do mechaniky vytáhnout iso a to znova vypálit nebo něco na ten způsob? Díky za tipy a rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.