Rendys Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Zdravim , chtěl bych se zeptat na info ohledně týhle prodejny .. :) Vyhlídl jsem si tu RAMku ale je tu - Skladem - 0 ks .. ale když dám objednat 1 ks tak tam je - doba dodání - 22.6. To mi dojde toho 22.6. i když tam je 0ks skladem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Nevim jak je to zrovna u czc, ale normálně je to tak, že když je to výrobek, kterej je v ČR normálně dostupnej a nemají ho skladem, tak je ve skladě dodavatele a to většinou znamená 2 dny na sklad prodejce a 2 dny k tobě domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 U czc je tohle dost zmatene. Ted posledne jsem se s tim setkal. V praxi to znamena, ze ted tu RAMku nikde nemaji a ze 22.6. by jim mela prijit na sklad, takze by ji pro tebe meli mit pripravenou - jinak receno, je to datum dodani na sklad ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.