Marcuss Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 Zdravim.mam FW 3,52 M33-4 a nejde mi pustit PSX hry,nakopiruju je do psp/game vse probehne v poradku,ale kdyz pustim PSP tak se mi tam ta hra nezobrazi,mam neco nastavit v reconvery menu? pls poradte,predem dekuju:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primator 2 Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 U kolika her to dela? Spusti se PS1 logo a znelka a pak jen tma..? Davas to do PSP/GAME/NAZEV HRY/ty dva soubory ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marcuss Odesláno Září 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 parada,tak jsem to uz rozchodil,mel jsem to v psp/game/skratka hry/nazev hry.... a to se nechtelo spustit,dik moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primator 2 Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 Jop, jedna podslozka, poho :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marcuss
Zdravim.mam FW 3,52 M33-4 a nejde mi pustit PSX hry,nakopiruju je do psp/game vse probehne v poradku,ale kdyz pustim PSP tak se mi tam ta hra nezobrazi,mam neco nastavit v reconvery menu? pls poradte,predem dekuju:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts