Atlantis Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Před nedávnem vyšla tahle Kinect hra podle známé show Wipeout, ale jenom NTSC verze. Nemáte někdo nějaké info, jestli bude i PAL nebo RF? Myslím, že by mohla patřit mezi to lepší na Kinectu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 tak to je drsnýýýýý. to chci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 O týhle hře jsem už někde slyšel a viděl trailer, docela zajímavý, doufám že to bude pro PAL, jsem docela fanoušek týhle SHOW :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Ted jsem to hral a na me je to docela tezky, ale asi to chce cvik a pak to bude asi docela i sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.