Nashinek Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 Nainstaloval jsem FM 3,52 nahazu do psp dema zahraju si 3 a 4 uz mi nahela cerno neco to delalo a psp se vyplo zkusim i ty co mi sli hra se snazi nabehnou zcerna obraz a vypne se psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TypeK^ Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 Nainstaloval jsem FM 3,52 nahazu do psp dema zahraju si 3 a 4 uz mi nahela cerno neco to delalo a psp se vyplo zkusim i ty co mi sli hra se snazi nabehnou zcerna obraz a vypne se psp měl jsem naprosto stejnej problém..pomohlo mi když sem z flash1 smazal config.se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primator 2 Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 Ty voe typeczeku, dej si jinej avatar, tohle je hruza, dycky se leknu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TypeK^ Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 Ty voe typeczeku, dej si jinej avatar, tohle je hruza, dycky se leknu :D :ontopic: :cheesygrin: 2Primátor: lepší?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primator 2 Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 Eeeej :D 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TypeK^ Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 Eeeej :D 8) prasáku :D sry za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 Reknete mi jak smaze subor config.se kdyz ma 3.52 ?.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 Reknete mi jak smaze subor config.se kdyz ma 3.52 ?.... pokud ma ofiko 3.52, tak nijak.. smaze ho az po DOWNu a naslednem UPu CFW ... .. me tohle taky delalo, jen jsem mel v Recovery spatne nastavene jadro (mel jsem 1.50 a ty dema vyzadovali 3.52.. resp. 3.40, tak jsem tam hodil vyssi jadro a bylo..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matteo Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 Reknete mi jak smaze subor config.se kdyz ma 3.52 ?.... DELETED! Aha, tak já jenom neumim číst. Jakobych tu nebyl :-[ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 2Anonymous_: no to ja prave vim oni maji tady blbou offtopic debatu. este chytra odpoved "DELETE!"..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nashinek Odesláno Září 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 nemam ofko mam 3.52 M33 tak co teda stim pls :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matteo Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 nemam ofko mam 3.52 M33 tak co teda stim pls :)) V recovery menu je v Advanced položka format flash1 and reset settings (nebo tak něco). Pak asi po startu naskočí modrá obrazovka s kolečkama a pak zadáš znova nick, časový pásmo a tak a některý neduhy by se měly odstranit. Snad i ten tvůj. Nebo asi nejjednodušší je mountnout flash1 do PC přes USB a config.se smazat. Pokud za to teda může config.se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TypeK^ Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 to mata: ted si pěkně setřel , protože má CF :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 to mata: ted si pěkně setřel , protože má CF :D Co to ma typecku jako znamenat ? on to napsal az dalsi den po mojem prispevku a ty tady nahanis prispevky...:blink: 2Nashinek: Recovery->advanced->enable flash1-> zmazes config.se tot vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 neni to enable flash1 ale toogle usb flash1...jo a vykaslete se na ty OT..:offtopic: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 no tak jo toogle ale kdyz ho aktivujes tak se zobrazi flash0 enabled toto sem myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nashinek Odesláno Září 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 diky pekny ale ja jsem lama neslo by rict kde to najdu nejak presneji :D diky moc :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 vlez do recovery menu, tam najed do polozky advanced a tam dej format flash1 tot vse do recovery se dostanes po uplnym vypnuti psp pri startovani tak ze podrzis R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nashinek Odesláno Září 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 vlez do recovery menu, tam najed do polozky advanced a tam dej format flash1 tot vsedo recovery se dostanes po uplnym vypnuti psp pri startovani tak ze podrzis R tak dobry tam jsem vlezl flash1 je tam ale jen tam jen na macknuti enabled disables zadnej format ne :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nashinek Odesláno Září 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 a jeste jeden malej dotazek prehodilo se mi potvrzovani z X na 0 pls jak to hodim z5 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 a jeste jeden malej dotazek prehodilo se mi potvrzovani z X na 0 pls jak to hodim z5 :D v recovery -> registry hack... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primator 2 Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 tak dobry tam jsem vlezl flash1 je tam ale jen tam jen na macknuti enabled disables zadnej format ne :( Mas update 4..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nashinek
Nainstaloval jsem FM 3,52 nahazu do psp dema zahraju si 3 a 4 uz mi nahela cerno neco to delalo a psp se vyplo zkusim i ty co mi sli hra se snazi nabehnou zcerna obraz a vypne se psp
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
21 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts