bindiz582 Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 docela by mne zajimalo jestli to je jen fake nebo je to pravda nikde jsem ho nevidel prodavat, nevite neco o nem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Existuje, prostě pohybovej senzor s takovym centrem kde máš hry který si s tim můžeš zahrát.Ale nevim kde by si to moh koupit. Pokuď nemáš originál FW tak to nezkoušej protože funguje snad jenom s OFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Existuje, prostě pohybovej senzor s takovym centrem kde máš hry který si s tim můžeš zahrát.Ale nevim kde by si to moh koupit.Pokuď nemáš originál FW tak to nezkoušej protože funguje snad jenom s OFW A s TN HENem... Je to blbost, ani to nekupuj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NikeMaster Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Možná to blbost nebude, ale kupuj jen to co si viděl na vlastní oči ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bindiz582
docela by mne zajimalo jestli to je jen fake nebo je to pravda nikde jsem ho nevidel prodavat, nevite neco o nem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.