RGD Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Zdravím, mohu použít k přenosu souborů do psp datový kabel z mp3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 jakykoliv usb kabel co pasuje...... ja pouzivam z nokie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RGD Odesláno Červen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Nechci zakládat nové téma, tak se zeptám tady. Jaká je lepší paměťová karta? Tahle http://www.alza.cz/sandisk-memory-stick-pro-duo-8gb-game-sony-psp-d107753.htm nebo tahle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62190 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 ta na CzechComputer je akorát o něco rychlejší,být tebou,jdu do 16 Gb SanDisk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RGD Odesláno Červen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 a ta SanDisk ultra je dost rychlá na hraní ISO her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 jo,takový nadstandart,ale já mám SanDisk 16GB klasickou a stačí,hry se nesekají,akorát je pomalejší otvírání Game při GameCategories pluginu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Pokuď nakupuješ, tak doporučuju CZC.CZ tam jsem koupil PSPéčko s 4G, brickul jsem si ho a vpohodě reklamačka a potom 3G modul :) Není to rostomilé :)?+ dostal jsem folii zdarma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NikeMaster Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Ja nakupovavam pres Alza ..... Reklamoval jsem tam 16 GB kartu ... přijmuli mi to i bez dokladu :D A vyměnili mi ji na novou ... ona totiž nefungovala :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RGD
Zdravím, mohu použít k přenosu souborů do psp datový kabel z mp3?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.