Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hledám film!!

FxR

Recommended Posts

Citace IgnitionCZ

Zdravím,

už hodně dlouho ale fakticky dlouho sháním název filmu, který jsem jednou viděl v televizi. Bylo to Sci-Fi a fakt mě zaujalo. Vůbec nevím jak se jmenovalo, ale vzpomínky mi vyvolala reklama na žvýkačky five (

).

Myslím že myšlenku vzali z tohohle filmu, protože něco podobného bylo právě tam. Co si tak pamatuji a myslím tak na zemi se našlo (popřípadě nějakým způsobem spadlo z vesmíru) plány na stavbu nějaké mimozemského stroje. Oni se rozhodli že to postaví. Vím že postavili 2. Jeden v Americe a druhý asi někde v Číně nebo Japonsku. Teď nevím. Když ten v USA dostavili a mělo to být spuštěno, dostal se tam nějaký atentátník a celý to vyhodil do vzduchu. Tak se celá operace přesunula do druhého který byl utajován. Vím že se tam nastupovalo v tom stroji právě do téhle podobné kopule a celá ta ohromná budova s nějakým prstencem se začala otáčet. V tom stroji kde byla myslím dívka tak se začala pod ní měnit něco. A pak byla vypuštěná myslím dolů kdy padala. Mezitím myslím prolétávala nějak vesmírem či podobně a já už nevím co icon_e_biggrin.gif (možná nějaká obdoba červí díry icon_e_biggrin.gif) No a na konci se dostala do nějakého mimozemského světa (popřípadě. města). Víc už toho nevím. Bylo to zajímavé sci-fi a z mého vyprávění to možná může zdát jako naprostá kravina ale nebyla. Ten film není nijak starý z dob raz dva. Bylo to pěkně udělaný. Jen prostě nevím název a ten film jsem už neviděl roky. Pokud by někdo z vás věděl o jaký film jde, budu vám opravdu vděčný!

FxR

Jak tam má tu kouli jak v ní sedí,mě to připomíná jak ženská někam "letěla" na jinou planetu,ale trvalo to pár sekund a ten stroj se "vypnul" ale kamera zaznamenávala 7 hodin. viděl jsem jen posledních 10 minut. icon_e_biggrin.gif

P.S. ja ksi čtu te ntvůj popis mylím že tohle je ono. Byla tam ženská v tý kouli,a padala do tý červí díry,ale na zemi se to posralo a za pár sekund to spadlo do vody (myslim) ale ona byla v tý jiný planetě a tam to natáčelo cca 7 hodin,ale záznam nebyl,jen zrnění 7 hodin nahrávaných

A oba se ptáme: neznáte název?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to vážně skvělý Sci-fi film, který jsem fakt viděl před lety v televizi. Už je to hodně dávno. Delší dobu sháním název toho filmu a prostě ta reklama na žvýkačky five mi to připomnělo. Jenže jak tak koukám, nikdo asi neví :(

Nemáte někdo účet na CSFD.cz s možností psát do diskuze? Tam by to myslím bylo k věci...

Odkaz ke komentáři

Když jsem četl tvůj popis hned jsem si vybavil ten film co jsi myslel ale nevěděl jsem název. Pak mi najednou v mysli vybavilo jméno hlavní hrdinky (nejsem typ člověka co zná jména herců, jen asi tak cca 10 a to jen těch nejslavnějších), což byl zázrak a pak jsem zaguglil a zde to máš: KONTAKT

Have fun!

Odkaz ke komentáři

Když jsem četl tvůj popis hned jsem si vybavil ten film co jsi myslel ale nevěděl jsem název. Pak mi najednou v mysli vybavilo jméno hlavní hrdinky (nejsem typ člověka co zná jména herců, jen asi tak cca 10 a to jen těch nejslavnějších), což byl zázrak a pak jsem zaguglil a zde to máš: KONTAKT

Have fun!

No ty vole :D Ty jseš boží! :D Je to fakt ono! Fakt tak tohle je vážně super. Díky moc! Konečně se na to znovu podívám. Je to fakt skvělej film.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu