Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Citace IgnitionCZ

Zdravím,

už hodně dlouho ale fakticky dlouho sháním název filmu, který jsem jednou viděl v televizi. Bylo to Sci-Fi a fakt mě zaujalo. Vůbec nevím jak se jmenovalo, ale vzpomínky mi vyvolala reklama na žvýkačky five (

).

Myslím že myšlenku vzali z tohohle filmu, protože něco podobného bylo právě tam. Co si tak pamatuji a myslím tak na zemi se našlo (popřípadě nějakým způsobem spadlo z vesmíru) plány na stavbu nějaké mimozemského stroje. Oni se rozhodli že to postaví. Vím že postavili 2. Jeden v Americe a druhý asi někde v Číně nebo Japonsku. Teď nevím. Když ten v USA dostavili a mělo to být spuštěno, dostal se tam nějaký atentátník a celý to vyhodil do vzduchu. Tak se celá operace přesunula do druhého který byl utajován. Vím že se tam nastupovalo v tom stroji právě do téhle podobné kopule a celá ta ohromná budova s nějakým prstencem se začala otáčet. V tom stroji kde byla myslím dívka tak se začala pod ní měnit něco. A pak byla vypuštěná myslím dolů kdy padala. Mezitím myslím prolétávala nějak vesmírem či podobně a já už nevím co icon_e_biggrin.gif (možná nějaká obdoba červí díry icon_e_biggrin.gif) No a na konci se dostala do nějakého mimozemského světa (popřípadě. města). Víc už toho nevím. Bylo to zajímavé sci-fi a z mého vyprávění to možná může zdát jako naprostá kravina ale nebyla. Ten film není nijak starý z dob raz dva. Bylo to pěkně udělaný. Jen prostě nevím název a ten film jsem už neviděl roky. Pokud by někdo z vás věděl o jaký film jde, budu vám opravdu vděčný!

FxR

Jak tam má tu kouli jak v ní sedí,mě to připomíná jak ženská někam "letěla" na jinou planetu,ale trvalo to pár sekund a ten stroj se "vypnul" ale kamera zaznamenávala 7 hodin. viděl jsem jen posledních 10 minut. icon_e_biggrin.gif

P.S. ja ksi čtu te ntvůj popis mylím že tohle je ono. Byla tam ženská v tý kouli,a padala do tý červí díry,ale na zemi se to posralo a za pár sekund to spadlo do vody (myslim) ale ona byla v tý jiný planetě a tam to natáčelo cca 7 hodin,ale záznam nebyl,jen zrnění 7 hodin nahrávaných

A oba se ptáme: neznáte název?

Odesláno

Je to vážně skvělý Sci-fi film, který jsem fakt viděl před lety v televizi. Už je to hodně dávno. Delší dobu sháním název toho filmu a prostě ta reklama na žvýkačky five mi to připomnělo. Jenže jak tak koukám, nikdo asi neví :(

Nemáte někdo účet na CSFD.cz s možností psát do diskuze? Tam by to myslím bylo k věci...

Odesláno
Když jsem četl tvůj popis hned jsem si vybavil ten film co jsi myslel ale nevěděl jsem název. Pak mi najednou v mysli vybavilo jméno hlavní hrdinky (nejsem typ člověka co zná jména herců, jen asi tak cca 10 a to jen těch nejslavnějších), což byl zázrak a pak jsem zaguglil a zde to máš: KONTAKT

Have fun!

No ty vole :D Ty jseš boží! :D Je to fakt ono! Fakt tak tohle je vážně super. Díky moc! Konečně se na to znovu podívám. Je to fakt skvělej film.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu