Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jake PSP??????????

simec

Otázka

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

2 dny sem kul tomu studovani nespal hruza uz me jebe hlava. To sou ruzne desitky nakych desek pak zjistim ze uz to neni potreba zjistovat xD Potom sem zjistil ze misto desek se musi zjistit modul 01g-09g a to me ejste nikdo nerekl . Ze na 08g nic nejde xD Nebo jde sam uz nevim .. existuje vubec 08g nevim xD

6h sem kukal na youtube naky videa dokonce naky psp z kamerou/fotakem v zadu , tak to hledam zebych kupil po 1h zjistim ze jeto naky smejd xD

NO a takhle to pokracuje a az privezu domu (pspxD) tak nebudem spat tyden a urcite dostanem tu briketu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
už zase ten google,jděte s ním už někam !

Ono jde o to, že místo toho aby dotyčnej použil Google nebo hledání a třeba v tutoriálech si našel řešení, tak místo toho založí úplně zbytečnej topik a čeká až mu někdo odpoví, protože by se sám u toho hledání třeba spotil!

Odkaz ke komentáři

• 0

hele před 4 roky jsem měl to samí :) je to jen o studování no...a potom už budeš v obraze neboj, já třeba už 1 rok nebyl na tomhle foru a musel jsem si udělat nový profil a koukal jsem jak blázen co je tu nového co se týče PSP ale už jsem v obraze a jedu dál :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu