simec Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Čau,chci si pořídit PSP 3004,ale díval jsem se na internetu že jsou nějaké firmware.Vůbec tomu nerozumím chci abych mohl hrát hry z karty.Poraďte prosím jake přesně mám vzít a na co si dát pozor.DÍK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lelek00 Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Precti si treba http://console-forum.net/tema/53990-psp-pro-zacatecniky-aktualizace-17-4-2011 jako ja xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NikeMaster Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Najdi si to v Tutorialech :) nebo GOOGLE :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MatesX86 Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 už zase ten google,jděte s ním už někam ! jinak pročti si tutoriály pro začátečníky, všechno to tam je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lelek00 Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 2 dny sem kul tomu studovani nespal hruza uz me jebe hlava. To sou ruzne desitky nakych desek pak zjistim ze uz to neni potreba zjistovat xD Potom sem zjistil ze misto desek se musi zjistit modul 01g-09g a to me ejste nikdo nerekl . Ze na 08g nic nejde xD Nebo jde sam uz nevim .. existuje vubec 08g nevim xD 6h sem kukal na youtube naky videa dokonce naky psp z kamerou/fotakem v zadu , tak to hledam zebych kupil po 1h zjistim ze jeto naky smejd xD NO a takhle to pokracuje a az privezu domu (pspxD) tak nebudem spat tyden a urcite dostanem tu briketu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 už zase ten google,jděte s ním už někam ! Ono jde o to, že místo toho aby dotyčnej použil Google nebo hledání a třeba v tutoriálech si našel řešení, tak místo toho založí úplně zbytečnej topik a čeká až mu někdo odpoví, protože by se sám u toho hledání třeba spotil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MatesX86 Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 hele před 4 roky jsem měl to samí :) je to jen o studování no...a potom už budeš v obraze neboj, já třeba už 1 rok nebyl na tomhle foru a musel jsem si udělat nový profil a koukal jsem jak blázen co je tu nového co se týče PSP ale už jsem v obraze a jedu dál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
simec
Čau,chci si pořídit PSP 3004,ale díval jsem se na internetu že jsou nějaké firmware.Vůbec tomu nerozumím chci abych mohl hrát hry z karty.Poraďte prosím jake přesně mám vzít a na co si dát pozor.DÍK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.