filip2142 Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Čuste lidi ,mám takový problém mám konzoli Fat CECHG04 s CFW waninkoko v2 hru zpustím hra se nainstaluje a jen pořád bliká nahrávání (bliká obrázek Infamous 2 )a nic:( .Nemohl by to někdo z vás prosím testnout?odměna jistá.Díky Filip2142 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Já mám CFW 3.55 kmeaw a s hrou neni problem. Raději uděkej update na ten KMeaw hry ti pujdou bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Mám totiž problém jak zjistám jestli tam mám nainstalované CFW Waninkoko nebo kmeaw ,když to ps3 je CECHG04 Fat a blbne dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 to musíš vědět sám co jsi tam dával ale pokud chces jistotu tak tam dej zpet OFW 3.55 a nainstaluj s jistotou CFW kmeaw(nic se neformatuje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
filip2142
Čuste lidi ,mám takový problém mám konzoli Fat CECHG04 s CFW waninkoko v2 hru zpustím hra se nainstaluje a jen pořád bliká nahrávání (bliká obrázek Infamous 2 )a nic:( .Nemohl by to někdo z vás prosím testnout?odměna jistá.Díky Filip2142
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.