BigS Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Ahoj, Půjčil jsem si od bratra PSP, 2 dny jsem na něm nehrál a najednou,když jsem si ho vzal nešlo zapnout a ani nesvítí zelená kontrolka,má to flash 6.35 PRO,nejde ani nabít... PS: Je to verze 3004 Díky S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Zkoušel jsi dát na nabíječku bez baterky? když říkáš že ani kontrolka nesvítí tak podle mě je v řiti baterka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigS Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Ani když mám vyndanou baterku a nabíjím...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MatesX86 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 není to třeba Brick ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Nejspíš spálená pojistka, možná je kaput nabíječka. Předpokládám že máš neorigo nabíječku. Jestli máš čím změř napětí na nabíječce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigS Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 To by ale svítilo i to zel. světílko ne? A nabíječku mám origo,a kdyby byla spálená pojistka jde to vyměnit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Baterka je totálně vybitá, tím pádem psp nejde zapnout a pokud sem dobře pochopil, nejde ani nabít (po přípojení se nerozsvítí oranžová ledka) tím pádem jsou 2 resp. 3 možnosti co může být nefunkční. Nabíječka, ona pojistka, možná konektor (v tomhle případě to konektorem nejpíš nebude). Pokud máš origo nabíječku nejspíš to bude ta pojistka. Vyměnit se dá ale běžně se nemění, jenom přemostí. Bohužel je potřeba kompletně rozebrat psp a pájet na desku takže žádná sranda. Samozřejmě ještě je možnost že to bude tou nabíječkou, tu bych kontroloval asi jako první, pak tu pojistku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NikeMaster Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 není to třeba Brick ? Nemuze to byt BRICK Lol kdyz na nem nehral .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BigS
Ahoj,
Půjčil jsem si od bratra PSP, 2 dny jsem na něm nehrál a najednou,když jsem si ho vzal nešlo zapnout a ani nesvítí zelená kontrolka,má to flash 6.35 PRO,nejde ani nabít...
PS:
Je to verze 3004
Díky S
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.