vasheg Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Zdravim vsechny hrace LEGO her. Hrajete pouze story nebo nasledne i free? Me to prijde zbytecny prochazet jedno kolo 2x i vickrat...ma to smysl nebo o neco prichazim (vyjma achievmentu a penizku)? Diky za nazory :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 U lego her mám rád splnění na 100%, nalezení všech pokladů a tak. Takže ve free play potom jedno kolo hraju klidně i 3 - 4x :) ... Ale nejde mi o všechny Achievementy. Ty z multiplayeru, nebo třeba v Builderu (v Lego indiana Jones 2) mě nezajímají. ... Jde mi prostě jen mít ve všech kolech všechno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 já hraju každý kolo klidně 20x a nevadí mi, že už mam všechno posbíraný :) alespoň si zahraju a dobře se to hraje i ve dvou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Lego. Hrál jsem zatím všechny co vyšli. Hrajeme to s přítelkyní :) A ano, snažíme se vše dohrát na 100%. Lego považuju za jedny z nej her na xbox. I když díly, kde se NEdělila obrazovka mi přišli lepší. V novějších dílech je to občas dosti chaos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Udělám si svůj první příspěvek a taky napíšu, že to hraju na 100% jeden level třeba 3x, protože jak psal sovik, dobře se to hraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.