vasheg Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2011 Zdravim vsechny hrace LEGO her. Hrajete pouze story nebo nasledne i free? Me to prijde zbytecny prochazet jedno kolo 2x i vickrat...ma to smysl nebo o neco prichazim (vyjma achievmentu a penizku)? Diky za nazory :) Citovat
Cassper Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2011 U lego her mám rád splnění na 100%, nalezení všech pokladů a tak. Takže ve free play potom jedno kolo hraju klidně i 3 - 4x :) ... Ale nejde mi o všechny Achievementy. Ty z multiplayeru, nebo třeba v Builderu (v Lego indiana Jones 2) mě nezajímají. ... Jde mi prostě jen mít ve všech kolech všechno :) Citovat
sovik Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2011 já hraju každý kolo klidně 20x a nevadí mi, že už mam všechno posbíraný :) alespoň si zahraju a dobře se to hraje i ve dvou :) Citovat
skolni.flakac Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2011 Lego. Hrál jsem zatím všechny co vyšli. Hrajeme to s přítelkyní :) A ano, snažíme se vše dohrát na 100%. Lego považuju za jedny z nej her na xbox. I když díly, kde se NEdělila obrazovka mi přišli lepší. V novějších dílech je to občas dosti chaos. Citovat
Ravendhi Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 23, 2011 Udělám si svůj první příspěvek a taky napíšu, že to hraju na 100% jeden level třeba 3x, protože jak psal sovik, dobře se to hraje. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.