bindiz582 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 dnes se mi stalo ze jsem ve skole zapl psp a jen cerna obrazovka ale zvuk je vpohode slyset kdyz projizdim menu a dokonce kdyz spustim hru tak se tam mihnou nejake barvy odhaduju asi vypadli flex kabel, pridavam video a jeste je mi teprv 14 a kdyby to byl flex kabel mislite ze bych to mohl zvladnout opravit? a jak dlouho by to trvalo a co vse bych potreboval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Pokavaď nejsi levej a máš cit tak není problém. Potřebuješ šroubovák PH-0x60 nebo ňákej podobnej kterým to půjde rozebrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 ok diky ale prosimte naco to vypada podle toho videa, na flex kabel nebo rozbity displej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Může to bejt uvolněnej flex, poškozenej flex, poškozenej konektor na základovce, poškozenej display, poškozený GPU... Těžko říct, ale tím rozebráním a znovu zastrčením flexu není co ztratit, hlavně s citem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 rozebrani nepomohlo, flex to bohuzel neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 co to je vlastne GPU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 ja ho mam vlastne jeste v zaruce, myslis ze mi ho vezmou na opravu presto ze mam pro-b6 a nedaji mi tam jinej firmware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 GPU je grafickej čip, na záruku je už asi pozdě když jsi ho už rozebral - určitě jsi poškodil ten záruční štítek pod baterkou. Tos nemohl napsat rovnou že je v záruce? Takhle jsi o ní zbytečně přišel (a mě nenapadlo se na to předtím zeptat mno). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 tak uz jedine opravna, ovsem mne by zajimalo jestli nebudou mit nejake reci ze tam mam cfw? maji pravo ze by mi ho nemuseli vzit na opravu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Pokuď je teda řeč o opravně (né záruce) tak s CFW by neměl být problém, to je zajímat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 nasel jsem problem, je to flex kabel, to spojeni mezi flex a displejem takze vymena displeje, nevite na kolik prijde tak asi vymena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 http://www.playcentrum.cz/lcd-display-psp-3000-658201.htm Přehodit si to můžeš sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Jeje vy ste tomu dali :D na opravu to nedávej, přišlo by to strašně draho, jestli máš někoho známyho, kdo umi s eBay tak ve spoileru mas odkaz na lcd, je to z Hong Kongu. Asi minulej čtvrtek sem objednaval jelikož jsem měl prasklej displej a včera tj. v pondělí dorazil. Je to určitě levnější aspon polovičně a tady u toho je doprava zdarma, ale prvne se ujisti, jestli máš opravdu špatnej screen. http://cgi.ebay.com/LCD-SCREEN-DISPLAY-Sony-PSP-3000-3001-3003-3004-/220809153737?pt=Video_Games_Accessories&hash=item3369404cc9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.