rockyzz Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Ahoj mam takovej problém, když hraju Mafii 2 tak je celé menu i dabing v ruštině, má to být v češtině, ale není to tak, docela mě to štve, takže bych byl rád kdyby se to nějak vyřešilo, doufám že mi tu někdo pomůže... LOCK VYŘEŠENO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 mas ruskou verzi, easy =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Nemam ruskou verzy, to vim jasně :) A pokud jo, není nějaká možnost to změnit? Edit: problém vyřešen, stačilo v settings a v nastavení locale přejít z united kingdom do czech republic GOOD THANKS GOOGLE! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bart777 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 zkus se podívat sem borec měl podobný problém jestli ti to pomůže http://console-forum.net/tema/120093-mafia-2-jak-zrusim-rustinu-na-cestinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 proc mas sakra v podpisu logo google ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Protože jsem si to tam chtěl dát už dlouho a ted jsem si na to spoměl při hledání tohohle problému z ruštinou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 hm, uz ho tam zas nemas :P mas to rozbity =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 To je dobre, takovy obrovsky obrazek, to by bylo akorat na ban :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Už jsem ho kvůli velikosti odstranil, ale pokud vím tak v pravidlech není zakázáno používat tak velké obrázky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Ja mam pocit ze jo, teda mozna ne velikostne ale spis objemove. Ale mam pocit ze ma snad mod i pravo te zabanovat kdyz se mu podpis nezda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 No, tak a problém je tu furt, ve hře to už je v Češtině, ale menu furt v ruštině :( (podle nápisu na obalu má být menu v Polštině... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Azbuka je svine, co? Zkus si jeste v settings pohrat z reci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Jj, se v tom nedá ani orientovat a prej v menu není ani možnost změnit jazyk :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Tak a je tu zase problém, po tom co jsem změnil locale na češtinu je jen začátek než dojdu k menu v češtině, pak je menu celé rusky a dabing taky.... To je konec toto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Lol tvl mel sis koupit normalni hru :D A nebo si to zahraj normalne v anglictine, to je stejne mnohem lepsi a to rikam jako velky fanousek dabingu z prvni mafie....mam limitku, kde cestina neni a nakonec mi to ani nevadilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 No já mam origo, nikdy a říkám NIKDY jsem na xboxu vůbec nejel neorig., jinak lock pls, problém plně vyřešen, menu i dabing už mam v češtině, stačilo vymazat v settings všechny data týhle hry a jet od znova :) (naštěstí jsem z ruskym jazykem udělal jen první misi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rockyzz
Ahoj mam takovej problém, když hraju Mafii 2 tak je celé menu i dabing v ruštině, má to být v češtině, ale není to tak, docela mě to štve, takže bych byl rád kdyby se to nějak vyřešilo, doufám že mi tu někdo pomůže...
LOCK VYŘEŠENO
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.