DarkJober Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Zdravím Vás PSPčkaři...! Mám zájem koupit použité psp, proto Vás prosím o radu, na co koukat při předání? Určitě prozkoumat celý stroj kvůli různým mechanickým či povrchovým škodám, ale co např softwarové problémy? Jak zjistim v jakém stavu je baterie? Nebo např u PSP GO, když není založen účet na PSN, zda - li se stále vztahuje akce na 10 her zdarma. Díky za případné odpovědi PS: Jestli tu už někde je podobný topic, tak se omlouván, ale nenašel jsem ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Dojdi si do obchodu,a zjisti si to,vem si to PSP na zkoušku.Tuhle jsem někde našel že v ostravě prodává někdo PSP 3004 slim a lite s kamerou a 30ti hrama za 1500,- , myslím že už nebude. (taky myslím že tu tenhle topic není) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.