-Waffy- Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Dnes jsem si kooupil tento telefon a chci se zeptat nebliká mi ta Led kontrolka... Co stim? Myslíte, že je to vada v telefonu? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweight Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 je možny ,že to maš vyplí někde v nastavení,popřipadě zkus nějakou aplikaci na marketu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Waffy- Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 A to jde někde nastavit v menu? A jakou myslíš aplikaci z marketu? Já už jsem si totiž pár her stahoval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Waffy- Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Dobré, zdá se že už to jede ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
-Waffy-
Dnes jsem si kooupil tento telefon a chci se zeptat nebliká mi ta Led kontrolka... Co stim? Myslíte, že je to vada v telefonu? :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.