ctverec23 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 hola všem :) chlapi jak u téhle hry fungují přidávání do přátel a pozvánka na hru? dal jsem hledat friend a pak mu poslal request, počítám, že si mě musí potvrdit a co pak? jak funguje interní komunikace? protože chcem rubat v 1 hře, ale nevím jak se to dělá. jemu to teď celkem zlobí s připojením, tak to teď nemůžeme zkoušet, takže každá rada dobrá EDIT: tak prý mu ani nic nepřišlo :D tak já nevím, funguje v téhle hře po MP vůbec pozvání do hry? asi ne, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 no v menů po přihlášení si rozjedeš tu nabídku frend a tam máš možnost připojit se za ním do hry, porovnávat staty, atd. A ve hře se pak hodíte do stejně squoty a hrajete spolu a vidíš ho zeleně. A pak to máš nějak na písmenkách j- chat k- týmovej chat l- squota chat ale nejsem si jistej těma písmenkama, ale nějak takhle to je. A pokud si chcete volat tak skype nebo tak něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Přidávání je zabugovaný... ostatně jako spousta věcí v BFku xD a pozvat do hry nejde, možná přes steam nebo něco tak... a co se týče hraní na jednom serveru, tak to se musíte domluvit nebo je možnost připojit se k někomu přes menu přátel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 no já jsem najel na friend list a dal ho vyhledat, naslo ho to, dal jsem send request, načež mi to napsalo, že je to odesláno, ale to je tak všechno, co jsem mohl udělat a navíc jemu nic nepřišlo. on mi taky zkoušel posílat žádost o přidání a taky mi nic nepřišlo, tak jsem z toho hloupý. ale jinak dík chlapi, kdyby jste si ještě na něco vzpoměli, zlobit se nebudu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Pošli mu tu pozvánku třeba 5x... Někdy to blbne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.