haklik Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 čaute mám externí disk 1TB a rozdělil jsem ho na 300 GB a hodil vo formátu FAT32 a zbytek jsem nechal v NFTS a muj problem je ten že PS3 vubec nemuže najít muj disk, myslim tu čast s těma 300 GB potřebuju to kvuli hrám pokud mi nějak pomužete a pojede to, tak to oplatim třeba i peněžně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 čím si to formátoval? já to vzal programem fat32format a no problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Některý software na formátování disku nemá defaultně nastaveno, aby označil disk jako aktivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maiquang Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 O jaký jde disk? Mě můj WD MyPassport USB 3 taky nefungoval, stačí ho připojit přes nějaký USB hub a pujde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lsony Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 O jaký jde disk? Mě můj WD MyPassport USB 3 taky nefungoval, stačí ho připojit přes nějaký USB hub a pujde to. Já mám taky WD My Passport Essential, USB 3.0 - 500GB, a PS3 Slim mi to taky nechce načíst jako že se jen roztočí plotny ale dioda nereaguje taky nevím čím to je možná ten USB hub by pomohl ale nevim jakej typ poradí někdo dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berka07 Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Jde to i bez HUBka.Mám WD USB 3.0 750GB.Při spuštěne konzoli zasunout disk jen asi 6mm do USB portu aby se roztočily plotny (poznate hmatem) a pak pozvolna docvaknout na doraz a disk se rozblika.Chce to cvik ne vždy se to povede na poprvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haklik Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 díky moc tak to jdu skusit a uvidim mam taky WD 1 TB tak uvidíme , a nevíte čim to že je to tak pojebaný že potřebuju nějakej USB hub?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haklik Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 hale tak jsem to vyzkoušel a pokud hodim nějakou písničku přímo na kořen paměti tak to PS3 najde ale hru ve složce GAMES ne samozřejmě že jsem disk naformátoval a rozdělil na menší mam ho na 300 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Ta složka se musí jmenovat GAMEZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Nebo BDRIPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.