smileq Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Chtěl jsem se zeptat na toto: pokud budu mit originalku a budu ji hrat online s flashnutym xboxem muzou zjistit že mam flashnutej xbox a dat mi ban? nebo musim hrat pálenou hru aby mě našly? a dali ban? děkuju za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Nikdy nic není jistý, ale když budeš pravidelně sledovat dění kolem xboxu, řídit se podle rad a vždy mít nejnovější verzi flashe, tak by všechno mělo být v pořádku. Druhá věc je, že můžeš dostat ban i když budeš hrát pálenky offline (ve chvíli, kdy se připojíš na live), když nebudeš dávat pozor. Všechny hry kontroluj v ABGX a patchuj na SSv2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiiss Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Nikdy nic není jistý, ale když budeš pravidelně sledovat dění kolem xboxu, řídit se podle rad a vždy mít nejnovější verzi flashe, tak by všechno mělo být v pořádku.Druhá věc je, že můžeš dostat ban i když budeš hrát pálenky offline (ve chvíli, kdy se připojíš na live), když nebudeš dávat pozor. Všechny hry kontroluj v ABGX a patchuj na SSv2. i když budu hrát přes jinej profil???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 i když budu hrát přes jinej profil???? Ban a veškeré údaje jsou vztahovány na konzoli jako takovou - profil na to nemá vliv . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.