LukášST Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Zdravím, měl jsem dlouhou dobu cfw 3.55 kmeaw, ale naprostou ♥♥♥♥♥itou, nejspíš zkrat v hlavě způsobil, že jsem si přehrál cfw novým ofw 3.60, který údajně nejde ani downgradovat ani nijak upravit na cfw. A že jsem to četl na xx webech. Ale četl jsem tady něco o downgradu přes service mode, ale to byl fat 60gb. O kus dál jsem četl, nějakej návod na 3.61. tam zase nikdo neodepsal, jestli to funguje. Má někdo nějakou zkušenost jak se dostat na funkční fw a následně cfw? Neexistuje třeba nějakej servis, ve kterým do PS3 nahrajou jakýkoliv fw? Má smysl si sehnat USB klíčenku s jailbreak? Díky za každou odpoveď.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Momentalně nic neni jediná cesta na downgrade je preflashování celé paměti kde je systém, je na zákl. desce PS3 tušim(a to musis mit jeste predchozi zalohu z 3.55), na youtubu se koukni na video myslim ze melo nazev PS3 infectus, ale jinak to co jsi cetl o servisnim menu tak to plati pouze do FW 3.55, jinak musis cekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.