Davee Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Zdravím, stáhl jsem si dirty 3, ale chtělo to nějakou aktualizaci. Tak jsem aktualizoval, ale teď už mi nejde vůbec nic, avatary jsou bílé...Jde to nějak vrátit, nebo je všechno v háji? :ziped: :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 stačí pokoukat v sekci pokec a téma: Neaktualizovat na DB 2.0.13142.0 a tam se vše dozvíš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 stačí pokoukat v sekci pokec a téma: Neaktualizovat na DB 2.0.13142.0 a tam se vše dozvíš ;) DIRT 3 v sobě nemá aktualizaci na nejnovější DB . Ty by jsi si měl také víc číst informace na foru , než začneš psát příspěvky . Asi aktualizoval z opatchované hry na nižší wave : Když se instaluje DB z opatchované hry na nižší wave , tak se update DB správně neprovede . Teď musíš vyčistit cache xboxu tím způsobem že při vypnutém xku zmáčkni to malé kulaté tlačítko co se používá i na spárování ovladače s xkem .Xbox zapni a tlačítko drž dokud nenaběhne celý DB . Potom si stáhni DB 12625 zde : http://www.uloz.to/8377972/systemupdate-12625-usb-zip Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Pardon, nemám teď moc času na pročítání, ale polepším se :) Jinak díky kluci, až budu moct tak to zkusím a když tak napíšu... :) PS: Já ale, když při zapnutí držím to tlačítko na spárování ovladače, tak se to zapne úplně normálně.... Normální? PS2: nemám 2.0.13142.0, ale 2.0.13146.0 ... ale v tom asi takový rozdíl není :) A update se nespustí :( už fakt nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Ještě jedna věc, Update se nespustí... Napadlo mě, jestli to není tím, že flashka není nakonfigurována pro xbox... Jenže, když ji nakonfiguruji v xboxu, tak když tam potom chci dát nějaký obsah, tak se flashka tváří, že je plná, pro PC nepoužitelná... Tak jak to teda mám udělat? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Tak ty jsi ale neupdatoval z toho DIRT 3 jak jsem si myslel , když jsi to psal v souvislostech , ale asi z live ? V tom případě máš smůlu že nečteš informace z fora a budeš si muset znova nechat flashnout xko : http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Při tom čištění cache se nic neprojeví . Z flešky už také nemůžeš updatovat na 12625 , jak jsem radil - když už máš DB 13416 - ale to jsi nám nenapsal . Zpětně na nižší DB už to nejde . Takže se obrať na nějakého flashera - nic jiného ti nezbývá . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Kua... Nevím, jak bych z Xbox live updatoval, když nemám zapojený net??? Bylo to prostě v souvislosti těch Dirt 3... Když jsem to pustil, chtělo to update, updatoval jsem... Pak jsem udělal asi chybu, že jsem si přečetl něco na xbox.com, nebo jak to je... A udělal jsem update, co jsem tam stáhl :(... Tak dík... Daver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Nerozčiluj se - těch informací jsi napsal hodně málo a o tom , že nemáš zapojený net k xku jsi nic nenapsal ! To že jsi updatoval stažením z netu nejnovější DB a ne jen 12625 , který DIRT 3 vyžaduje byla ta chyba , kterou jsi udělal . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Hmm, tak nic dík... PLS DELETE ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Davee
Zdravím,
stáhl jsem si dirty 3, ale chtělo to nějakou aktualizaci. Tak jsem aktualizoval, ale teď už mi nejde vůbec nic, avatary jsou bílé...Jde to nějak vrátit, nebo je všechno v háji? :ziped: :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.