JoieJackters Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Ahoj, já mám svoji PS3 už nějaký ten pátek a mám tam taky i PSN účet, jediný co používám a nakupuji hry. Kamarád si teď pořídil PS3 také a tak bych mu chtěl účet zapůjčit, aby jsi stáhl hry, co jsem nakoupil na Store. Ale jak jsem to tady četl, tak PSN začalo rozdávat bany za share účtu. No já tam mám všechny informace o sobě pravé a tak a opravdu bych nechtěl dostat ban. Takže jak to asi udělat aby byla malá pravděpodobnost, že bych ho dostal? Už jsme něco zkoušeli, ale chtělo to po něm info o mojí kreditce, což se mi zdá trochu drastické :) A když už bych dostal ten banán teda, tak mi hry co jsem stáhl zůstanou, ale nebude je už moci hrát po netu, jen offline, že ano? Mohl bych hrát jen co mám koupený normálně, jako disk a hrát online přes jiný účet? Vím, že si lidi tady shánějí další hráče a pak si založí společný, no jo, ale já tam mám právě už dost her, ale byli bychom jen mi dva, ale je to můj účet a nechtěl bych mít ban na něm. Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Myslim že nic nehrozi s kamosem mame taky spolecnej ucet a zadny ban. Pokud by si ten BAN uz dostal tak je to na ID konzole takze jinej ucet by nepomohl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Hlavne delate neco uplne blbe kdyz to po vas zase chce udaje o karte. Rek bych ze zakladate novej ucet a ne jen prihlasujete ten tvuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 BANu se vůbec neboj, Sony jen strašila děti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amokktropic Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Uz jsem videl BAN nebo co to bylo na ucte co jsem mel, nebyl muj, hry normalne pojedou se vsim vsudy, ale uz si je nikdy znovu nestahnes ze STORU, protoze te to tam uz nepusti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Sony dává bany, ale pouze na ty účty kde se kupovalo za peníze z kradenejch kreditek - takové ty učty se 150$ za 10$ na ebayi. Za "normální" gamesharing ještě nikdo ban nedostal, to už by se o tom vědělo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.