Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSN účet s kamarádem - BAN?

JoieJackters

Recommended Posts

Ahoj, já mám svoji PS3 už nějaký ten pátek a mám tam taky i PSN účet, jediný co používám a nakupuji hry. Kamarád si teď pořídil PS3 také a tak bych mu chtěl účet zapůjčit, aby jsi stáhl hry, co jsem nakoupil na Store. Ale jak jsem to tady četl, tak PSN začalo rozdávat bany za share účtu. No já tam mám všechny informace o sobě pravé a tak a opravdu bych nechtěl dostat ban. Takže jak to asi udělat aby byla malá pravděpodobnost, že bych ho dostal? Už jsme něco zkoušeli, ale chtělo to po něm info o mojí kreditce, což se mi zdá trochu drastické :) A když už bych dostal ten banán teda, tak mi hry co jsem stáhl zůstanou, ale nebude je už moci hrát po netu, jen offline, že ano? Mohl bych hrát jen co mám koupený normálně, jako disk a hrát online přes jiný účet?

Vím, že si lidi tady shánějí další hráče a pak si založí společný, no jo, ale já tam mám právě už dost her, ale byli bychom jen mi dva, ale je to můj účet a nechtěl bych mít ban na něm. Díky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu