Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Drivery

KuKu

Otázka

Cau,

reinstaloval jsem si Win XP Home SP2 na stolnim kompu se zakladni deskou P5B-E a cely system je ted hrozne zpomaleny. Nevim, jestli jsem nezapomel na nejaky driver, ale ve spravci zarizeni mi to hlasi jen nejakou komunikacni sbernici a nezname zarizeni, coz predpokladam, bude nepotrebne. Uz jen doufam, ze pomuze update vsech soucasti pres Win Update. Poradte mi prosim, v cem by mohl byt problem.

Moc diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Cau,

reinstaloval jsem si Win XP Home SP2 na stolnim kompu se zakladni deskou P5B-E a cely system je ted hrozne zpomaleny. Nevim, jestli jsem nezapomel na nejaky driver, ale ve spravci zarizeni mi to hlasi jen nejakou komunikacni sbernici a nezname zarizeni, coz predpokladam, bude nepotrebne. Uz jen doufam, ze pomuze update vsech soucasti pres Win Update. Poradte mi prosim, v cem by mohl byt problem.

Moc diky.

Stahni si nejakej driver scanner.Na XPckach funguji dobre

Odkaz ke komentáři

• 0

jojo, to vim, diky.. stahl jsem odtamtud chipset, sitovou kartu, zvukovku i nejaky ty "raid" (i kdyz nevim, k cemu presne to slouzi) ale ta "komunikacni sbernice" chybela porad.. az ted jsem nainstaloval nejakou aktualizaci z windows update a uz to ze spravce zarizeni zmizelo :)

diky za pomoc, drivery uz vsechny mam a instaluju sp3, takze kdyz to bude i potom zpomaleny, rekl bych, ze mam na♥♥♥♥♥ hdd :/

dik!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu