MrKominek Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Mate někdo zkušenosti s timto ovladačem?? http://www.playstation-3-hry.cz/doplnky/shadow-wireless-controller-with-dual-rumble-9744.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 JJ,já.Proč ?něco se s ním stalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrKominek Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Ne to ne, jenom chci vedet, jaky je, jestli se vyplati do nej ivestovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Jestli ti nevadí páčky jako na ovladači xboxu tak je docela dobrý.Já bych ho vzal,a pokud chceš jakejkoliv ovladač,i drátovej tak bych ještě doporučil Dragonplus 3. Jinak hezkou zábavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrKominek Odesláno Červen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Prave kvuli packam jako na Xboxu sem si ho vybral;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Aha,tak to pak jo.Přeji hezkou zábavu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Solokapr Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Tento ovladač vlastnim, příští týden půjdu vyzvednout druhý jako dárek pro bratra. Já s nim jsem spokojenej a ty páčky mi tk vyhovujou víc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Není nad matný dualshock 3. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Vždyť se to musí držet strašně blbě ne? Ty dlouhy packy no fujky :D .. ale pravda, ty páčky by nemusely být špatné :) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.