Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pár dotazů....

nabijecka

Otázka

1. když mám skoro poslední db (2.0.12625.0) s flashem, tak musím hry ještě nějak upravovat (patchovat)? (projíždím je přes abgx 360)

2. chtěl bych k xboxu připojit svůj externí hardisk značky samsung pomocí usb, tak jako mám doposud připojený 16 gb flash disk, avšak pro správnou spolupráci si ho xbox vždy upraví a pak je tento disk použitelný jen pro xbox a u počítače se disk tváří, že je celý plný, je nějaký software/způsob jak případně disk používat pro xbox i pro třeba přenos dat mezi počítači?

3. mám stáhlou demoverzi hry your shape pro kinect, ale po vypálení na cd rw jako datový disk-vypálil jsem složku content dle zdejších návodů mi demo nefunguje-v xboxu ho v game library spustím avšak poté zůstane viset černá obrazovka a nic se neděje (na flashku mi demo dát nejde, protože ji mám upravenou pro xbox a nevím jak ji současně upravit i pro pc)

4. je nějaký program/způsob jak vypálit potisk na dvd (lightscribe), mám vypalovačku i disky na lightscribe, avšak obrázek, který chci mám ve formátu jpg a programy pro vypalování lightscribe tento formát nepodporují

5. pokud bych aktualizoval svůj db na nejnovější tak by to zničilo flash? (potřeboval bych tu aktualizaci, kvůli kodeků pro přehrávání avi filmů)

6. aktualizace her řeší chyby ve hrách nebo také něco přidávají?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

1. Nejlépe i opatchovat hry , kterí mají SSv1 na SSv2 - http://xbox360.rocknroll.sk/?p=145 a opatchovat hry s AP25 .

2. Z externího HDD si xbox vezme a upraví na FATX jen 16 GB - zbytek můžeš normálně používat na PC

3. Na to se používá program USBXTAFGUI - návod je zde : http://forum.xbox-360-shop.info/demo-na-flash

4. Najdi si na netu obrázky na potisk ve formátu pro potisk - určitě to někde bude

5. http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku

6. Řeší chyby , případně i nějaké funkce .

Odkaz ke komentáři

• 0

ad1. takže ty hry je vždy třeba opatchovat? nestačí tedy jen projet abgxem 360 a pak vypálit?

ad3. ok, a když mám to demo jen na disku a vypálím přesně jen tu složku content s příslušnými podložkami a pak mi po spuštění vyjede černá obrazovka tak to znamená co?

Odkaz ke komentáři

• 0
ad1. takže ty hry je vždy třeba opatchovat? nestačí tedy jen projet abgxem 360 a pak vypálit?

ABGX 360 ti sám opatchuje AP 2.5 (vždy aby to běželo na nejnovějším dashboardu, takže na tvým ti hry s AP 2.5 momentálně nepůjdou, leda by jsi měl verzi s patchema pro tvůj dashboard).

SSv2 patchuj vždycky, když ve hře nebude, viz. ten návod od Tora

Odkaz ke komentáři

• 0
ad2. takže pokud si xbox "vezme" ze 320 gb harddisku jen 16 a já budu chtít pak nainstalovat více her, které například budou zaujímat 20 gb, tak už mi to nepůjde nebo si zvětší prostor pro tyto hry?

Nezvětší - je to omezené na 16 GB od MS . Pokud chceš nainstalovat více her , tak si musíš koupit originál HDD od MS - 60 , 120 nebo 250 GB

Odkaz ke komentáři

• 0
ok a kdybych chtěl mít zároveň flashku 16gb a harddisk dalších 16 gb pustí mi to? nebo mi vezme jen jedno z toho?

Tak takový problém se tu asi ještě neřešil ohledně instalace her . Na savy a profily můžeš použít i více úložných zařízení - na instalaci her nevím - nic tím ale nemůžeš zkazit a klidně to odzkoušej . Asi by to mělo také jít . Napiš potom jestli to šlo

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu