AssasinDaca Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Chtěl bych se zeptat jestli někde nejde stáhnout save nebo něco nemohu se dostat přes Bruntala :(:( vždy po prvním meele duelu mě rozseká.... Kdyby někdo dal ke stažení save po bruntalovi byl bych vděčný Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 nevím co bych za to mohl nabídnout :-) prosímvás ozvěte se někdo Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 tak už sem nějakej našel ,přepsal sem to a Corrupted ... tkže mám i po mojim 16 lvlu :-D prosím o jakoukoliv pomoc ... kterýkoliv save nad 16+ díky :(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 já skončil u bahamuta takže asi nic :D víc mě baví GEB a MH :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Monster Hunter mě moc nebaví , já právě nemohl udělat Bahamute v LoA tak sem chtěl save kopnul sem to tam a Corrupted Data :D takže všechna práce v háji takže hraju od znova no :-), hele Final Fantasy je to dobré? :-) na PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Final Fantasy: Crisis Core je super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 je to něco na způsob LoA? :-) Takové hry mě baví kde si expim , dělam novou výbavičku stě RPG :-) Dík za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Dungeon Siege!!!! ale jo Final Fantasy je luxusní hra hlavně to spojování abilit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Dungeon Siege urcite neni jako LoA :) ale je to taky slusny RPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 jj LoA je nejpodobnější asi God Eater Burst. btw dungeon siege taky je dobrý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 takže God Eater Burst je na způsob levelování ? :-) baví mě hry kde se leveluje kupuje/vyrábí eqip :-) jestli něco znáte nebo je to ten God Eater Burst tak děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 tak Monster Hunter vis co to je proste spicka v tomhle oboru ale tos tusim rikal ze te nebavilo. Hele zkus tomu dat sanci ja sem se do toho dostal asi po 4tym rozehrani nove hry taky me to nebavilo vubec. Pak sem se zakousl a slo to samo a bavil sem se neskutecne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 no zkusit to mohu to každopadně ale vůbec mě to nebere ... uvidím hodím si to na kartu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 vazne pokud vydrzis prez startovni q tipu posbirej toto a tamto a zabij kut-kuta tak to vazne stoji za to... :) ale bacha aby tvoje PSP neprislo k urazu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 :-D myslím nervama? :D to né... dostal sem se přes tutorialy pak sem u babky splnil asi 1-2q :) od toho mě to už nebavilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 protoze tam je to jeste nuda jak blazen. A ano myslim nervama kdyz nebudes schopnej sejmout treba takovyho Pleistose (doufam ze se to takhle pise) tj pro me do dneska ne nejtezsi ale nejmin prijemnej boss :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 tak to ti děkuju moc se mi do toho nechce :-D ale v LOA taky nejsou ty bossove nejlehčí , bahamuta už sem sice sundal .. ale byl dcela těžkej no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Bahamut je nejvic easy :D MHF tam je to o dost tezsi protoze tamnemas zadny Eye of God a podobny vychytavky pekne musis mirit sam :) o to je to ale vetsi sranda potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Eye of God sem nepochopil k čemu to je mám to vyrobené , ale mám na sobě Attack Orb.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Eye of God je orb diky kterymu si muzes zamerit urcity mista na bossovi abys utocil primo na ne. A ukazuje ti to i slabosti :) a pokud ho nepouzivas tak uz se nedivim ze i Bahamut ti dal zabrat :) diky EoG mu muzes usekat kridla a ocas a potom dorazit i jeho a takhle to ma skoro kazdej boss ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.