gemi Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 Milí a drazí, myslím, že slov netřeba... Celé redakci děkuji za kus dobře odvedené práce. risky, před Tebou se klaním, svůj nelehký úkol jsi zvládl vpravdě rytířsky. Bavte se... :wink: Všechna čísla magazínu najdete [glow=blue:972076d668]TADY[/glow:972076d668] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 Jooo, sem doufam prvi, dik! EDIT:to gemi: rytířsky :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 Som 4 kto to ma po gemim, riskym a Korasovi. Prajem prijemne citanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risky Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 Tak hezký počtení, nekamenovat za případné nedostatky a příště to snad bude ještě lepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 no vyborne,alespon mam dnes co cist na dobrou noc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 Díky chlapi, už je v PSP! :) Klobouk dolu - 123 stránek!! :shock: A obálka bombová! :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 Tak jsem zbezne proletl vas casopis a musim podoktnout ze je to cislo zarucene lespi nez ty predchozi, grafika je skvela akorat bych mel trochu vytku u ty fify street 2 kde ten napis Parani sobe neni skoro videt ale moc se vam to povedlo, dobre napsane jsou i clanky"druha strana".Jako verny zastance PSPGameru smekam!(mame v PSPPlanet co dohanet :D ) to Dammlore:Skvela recenze na Powered audio case!Moc se mi libila! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 Děkujiu za pochvalu, dělám to pro vás. Abych nezapomněl, ten blbý zobáček u tlačítka L jsem už vyštípnul aje to o hodně lepší. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 Děkujiu za pochvalu, dělám to pro vás. Abych nezapomněl, ten blbý zobáček u tlačítka L jsem už vyštípnul aje to o hodně lepší. :)Jo?Tak to asi taky udelam :D prave sem se koukal jak to udelat :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 Chlapci som nadseny. Od willovej recenzie na PES 5 cez Nate Loganovu recenziu na MGA dalej cez perfektne napisany hardware az po skvelu DammLorovu kulturu. Toto cislo sa nam podarilo viac nez dobre tymto sa chcem vsetkym podakovat za skvele pocitanicko a nesmieme zabudnut na nasho risky.neta za super grafiku. Jednym slovom PARADA. :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 jo to je paráda si takhle pososat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risky Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 ...akorat bych mel trochu vytku u ty fify street 2 kde ten napis Parani sobe neni skoro videt vím o tom, nápis v tomto čísle je trochu "provizorní" a nevyšel úplně dobře... příště t bdue lepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risky Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 ...na nasho risky.neta... klidně mi říkejte jen risky :) to ".net" mám spíše z historických důvodů ;) jinak se prezentuju jen jako risky už všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 fakt super práce, zejména na grafice:) přiznávám že na tohle nemám:)) EDIT: 123 stránek?? super, nová kulturní sekce super :D EDIT2: už je to skoro jako Score nebo Level :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 ...na nasho risky.neta... klidně mi říkejte jen risky :) to ".net" mám spíše z historických důvodů ;) jinak se prezentuju jen jako risky už všude Ok risky aj mne sa to lepsie pise a cita. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 hey tak tohle se vam pak povedlo :shock: tak dobre sem ani necekal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 No suuuuper na toto sem cekal hodne dlouho!!! :D No jak se tak na to divam tak rikam GREAT WORK ;) Uz se tesim az si poctu.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 konecne! zrovna dneska jedu pryc takze akorad!§ dikec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 akorat se jeste omlouvam gemimu ze moje recenze je fakt kratka :oops: me se to tak nezdalo ale kdyz to porovnavam s ostatnima tak je tu uplne mini :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risky Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 akorat se jeste omlouvam gemimu ze moje recenze je fakt kratka :oops: me se to tak nezdalo ale kdyz to porovnavam s ostatnima tak je tu uplne mini :lol: Myslím, že se není za co omlouvat ;) Příště můžeš poslat delší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 JUpí ddddddíííííííííííkkkkkkkkkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 akorat se jeste omlouvam gemimu ze moje recenze je fakt kratka :oops: me se to tak nezdalo ale kdyz to porovnavam s ostatnima tak je tu uplne mini :lol: Myslím, že se není za co omlouvat ;) Příště můžeš poslat delší :D jo uz sem napsal jednu delsi ale tu ma PSPplanet 8) a doufejme ze nejake priste bude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 Ty jo tak to je narez.123stran.Opravdu Nejvyvydenejsi cislo.Jak obsahove tak i graficky :shock: .Uvod byl dobre napsany vsechny recenze suprove napsane ale nejvic me dostal clanek (recenze?) na knizni serii Zemeplocha :shock: .Byla suprove napsana a diky DammLorovi uz vim oc jde takze hned porizuji Barvy Kouzel :shock: .Taky gemi mel super recenze a jeste lepsi pribeh :lol: .Taky shadow.wizard a Malcolm. maji nejake nadani ve psani protoze na to kolik vam je tak jste se opravdu predvedli :shock: .Jak Malcomova. recenze tak shadowovi novinky :shock: .Taky chci podekovat riskimu a Rixovi za krasnou grafiku.Je prehledna a celkove me padla do oka a jsem zvedavi na dalsi cislo a riskovu grafiku.A jeste abych nezapomel tak jeste patri me diky willovi, Lisienovi a Nate Loganovi za jejich obsahle recenze :shock: .Takze (uz naposledy :mrgreen: ) moc vsem dekuji za suprove odvedenou praci a tesim/e se na dalsi super PSPgamer.Ahoj!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 Ty jo tak to je narez.123stran.Opravdu Nejvyvydenejsi cislo.Jak obsahove tak i graficky :shock: .Uvod byl dobre napsany vsechny recenze suprove napsane ale nejvic me dostal clanek (recenze?) na knizni serii Zemeplocha :shock: .Byla suprove napsana a diky DammLorovi uz vim oc jde takze hned porizuji Barvy Kouzel :shock: .Taky gemi mel super recenze a jeste lepsi pribeh :lol: .Taky shadow.wizard a Malcolm. maji nejake nadani ve psani protoze na to kolik vam je tak jste se opravdu predvedli :shock: .Jak Malcomova. recenze tak shadowovi novinky :shock: .Taky chci podekovat riskimu a Rixovi za krasnou grafiku.Je prehledna a celkove me padla do oka a jsem zvedavi na dalsi cislo a riskovu grafiku.A jeste abych nezapomel tak jeste patri me diky willovi, Lisienovi a Nate Loganovi za jejich obsahle recenze :shock: .Takze (uz naposledy :mrgreen: ) moc vsem dekuji za suprove odvedenou praci a tesim/e se na dalsi super PSPgamer.Ahoj!!! Tak tohle bylo opravdu vyčerpávající - děkujeme za ty díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 jj to bylo :lol: .Ale taky ze si to zaslouzite!! ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.