fuckp Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2006 jj to bylo :lol: .Ale taky ze si to zaslouzite!! ;-) No samozrejme ze si to zaslouzi, to jo. Ale ted sup na dalsi cislo :lol: Citovat
shadow.wizard Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2006 jj to bylo :lol: .Ale taky ze si to zaslouzite!! ;-) No samozrejme ze si to zaslouzi, to jo. Ale ted sup na dalsi cislo :lol: Lol neboj sa mate sa na co tesit to vam hovorim uz teraz novinky na 7-8 hier a Preview na... ... to sa dozviete neskor. Citovat
gemi Odesláno Srpen 10, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2006 akorat se jeste omlouvam gemimu ze moje recenze je fakt kratka :oops: me se to tak nezdalo ale kdyz to porovnavam s ostatnima tak je tu uplne mini :lol: Omlouvat se opravdu nemusíš - je to v sekci čtenářské recenze a tam není nijak určeno jaký rozsah má recenze mít (ono to vlastně není určeno ani jinde :lol: ) Pokud má kdokoli zájem zažít svých "patnáct minut slávy", nechte se inspirovat Malcolmem a pokuste se o vlastní recenzi - rádi ji uveřejníme :wink: Citovat
gemi Odesláno Srpen 10, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2006 neboj sa mate sa na co tesit to vam hovorim uz teraz novinky na 7-8 hier a Preview na... ... to sa dozviete neskor. Správně shadow, nechat nakouknout do kuchyně, ale nenechat si sáhnout až do hrnce! :lol: Citovat
fuckp Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2006 No teprv sem doctl novy pspgamer a uz se tresu na dalsi :lol: jinak s tou kuchyni je to dobry to si musim zapamatovat ;) Citovat
Kořas Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2006 jj, mate pravdu ale musim rict ze po tom co predchazelo tomuto cislu jsem cekal vic ohlasu :roll: al to je jedno :D stejnak to mate proste pekny, na Zemeplochu jsem skoro zapomel, az otevrou knihovnu jdu taky nakouknout do sveta Zemeplochy :wink: dik za vse Citovat
mucaca Odesláno Srpen 11, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2006 je to super!jsem zvědavý jak se vytáhnete s příštím číslem.už se nemohu dočkat! Citovat
Dann Odesláno Srpen 11, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2006 Prosím, prosím, nechápu proč, ale nejde mi stažená verze PSPgameru rozbalit v žádném programu. Kdyby byl někdo tak hodný a poslal mi rozbalený PSPgamer na mail: dan.pod@seznam.cz , tak bych byl moc rád. Díky za pomoc Citovat
will Odesláno Srpen 11, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2006 tejden tu nejsem a tady se dějou věci.........za chvíli abych psal další recenzi :D Citovat
bartokar Odesláno Srpen 11, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2006 co dodat prostě jen VELKEJ DIK!!!!!!!! Citovat
gemi Odesláno Srpen 11, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2006 Prosím, prosím, nechápu proč, ale nejde mi stažená verze PSPgameru rozbalit v žádném programu. Kdyby byl někdo tak hodný a poslal mi rozbalený PSPgamer na mail: dan.pod@seznam.cz , tak bych byl moc rád. Díky za pomoc Klidně bych Ti to poslal, ale jelikož složka se nedá vložit do mailu jako příloha, musel bych tam naskládat všech 123 jpg, a to by byl guláš jak hrom... Jak Ti to může nejít, je to obyčejném winraru, který si stáhneš kdekoli na netu, třeba TADY Citovat
Vycurat_Aspat Odesláno Srpen 12, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2006 mně to taky nešlo, ale pak jsem si to stahl z http://rix.cz/wp-content/uploads/2006/08/PSPgamer%20magaz%C3%ADn%20(8-2006).zip a šlo to normalně ;-) Citovat
show Odesláno Srpen 12, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2006 Parada,alespon mam na chvili neco jineho na praci nez parit :-D Vazne dobra prace a je dobre ze se nam nekdo takhle venuje...Takze kloubouk dolu,dik a doufam ze s tim jen tak neseknete :-) Citovat
Dann Odesláno Srpen 12, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2006 2vycurat_Aspat: velký dík, už to běhá a právě to tlačim do PSP. Thx Citovat
Pizzadox Odesláno Srpen 12, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2006 to jste s tim PSPgamerem nemohli pockat az do soboty :lol: no doufam ze do dalsiho napisu recenzi i ja treba na Tekkena Citovat
Number_x Odesláno Srpen 13, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2006 :wow: pár dní sem tu nabyl a sem příjemně překvapen welice díky za další čislo Citovat
Vycurat_Aspat Odesláno Srpen 14, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2006 opravdu skvele číslo - gratulace patří všem :) jen se mi trochu nezdá hodnocení Fify Street 2 9/10 je mnoho na takovou hru :) ale to byla recenze od čtenařu takže v pohodě ;-) Citovat
Osmen Odesláno Srpen 14, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2006 jj to hodnoceni je trochu prehnany ... Citovat
sir Geralt Odesláno Srpen 14, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2006 velka poklona vsem kteri tetno casak delaj je fakt dobrej.ale hlavne jsem se chtel zeptat jestli existuje neakej archiv kde sou ke stazeni vsechny cisla. Citovat
gemi Odesláno Srpen 15, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2006 velka poklona vsem kteri tetno casak delaj je fakt dobrej.ale hlavne jsem se chtel zeptat jestli existuje neakej archiv kde sou ke stazeni vsechny cisla. Děkujeme za poklonu, sire. Archiv je v sekci "MAGAZÍN" na adrese kterou uvedl Pizzadox, případně stačí kliknout na "PSPgamer" v mém podpisu. Jinak, pokud se někdo rozhodne propagovat PSPgamer odkazem ve svém podpisu, budeme jenom rádi! Na požádání můžeme vytvořit čtenářský userbar. :wink: Citovat
Wakusol Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2006 jo vytvořte ho! to je good nápad! Citovat
will Odesláno Srpen 20, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2006 koukám, že brzy bude tisíc stažení......co k tomu dodat....stačilo dát magazínu řádnou reklamu a nechat trochu dusit čitatele :D ....opravdu jsem v podobný úspěch nedoufal :D Citovat
DammLore Odesláno Srpen 20, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2006 Tak tomu říkám mazec. Nečekal jsem až takové stahování během tak krátké doby. Opravdu mazec... :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.