Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vyber heniho notebooku

Kon_Drtic

Otázka

[TABLE]

[TR]

[TD=colspan: 2]

zajima me ciste pomer cena/vykon narocne hry

Mam na vyber mezi timto:

Výrobce: Packard Bell

Part number: LX.BCT02.022

Operační systém: Windows 7® Home Premium 64-bit

Procesor: AMD Turion II X2 M500, 2,2 GHz

Paměť: 2x2GB DDR2

Displej: 17,3" TFT LCD s LED podsvícením, lesklý, 16:9

Grafika: ATI Radeon HD4650 1GB DDR3

Pevný disk: 500GB

Mechanika: DVD SuperMulti

Komunikace: Gigabit Ethernet, WiFi 802.11b/g/n

Vestavěná webkamera s mikrofonem, vestavěné reproduktory

Rozhraní: HDMI, 4x USB, VGA, RJ-45, čtečka paměťových karet (SD/MMC/MS/MS-Pro/xD)

Rozměry: 412 x 280 x 38,6 mm

Hmotnost: 3,3 kg

Barva: černá

A timto:Asus N61JV- JX103V

Procesor:

Intel Core i5 520M na frekvenci 2,4 GHz

3 MB L3 Cache

2 jádra, 4 thready

Intel Turbo Boost na frekvenci 2,93 GHz

Max TDP: 35 W

Čipset:Intel HM55

Paměť:4 GB DDR3 1066 MHz

Grafická karta:

NVIDIA GeForce GT325M 1 GB vlastní paměti + Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD (přepínatelná)

NVIDIA Optimus

Displej:16" TFT LCD ColorShine s LED podsvícením, lesklý (1366 x 768)

Pevný disk:640GB

Mechanika:DVD SuperMulti

Multimédia:Stereo reproduktory

Komunikace:

WLAN 802.11 ab/g/n

LAN 10/100/1000 Mbit

Bluetooth 2.1 + EDR

Napájení:

Li-Ion baterie, 6 článků (4400 mAh)

Výdrž až 2 hodiny

Operační systém:

Microsoft Windows 7 Home Premium

Baterie výdrž: 3 hodiny

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
tady de o to , ze za kazdy zaplatim do 8000 coz je na pomery techto notebooku podle me levne tak nevim ktery ...samozrejme chapu ze to nejsou spickove herni notebooku, ale za 8000 lepsi nesezenu

Hele ja bych volil ten Asus....podle me je celkove lepsi...ta grafika je sice o malinko horsi...ale CPU znatelne lepsi...Ramky jsou DDR3 a HDD je taky vetsi...a hlavne ja jsem priznivcem Intel a Nvidie...kdyz uz si teda muzes vybrat :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Kdybych si vybíral já tak jsem taky rozhodně pro ten ASUS - navíc taky mám rád kombinaci Intel & nVidia, hlavně v NB.

U toho HP je na druhou stranu zase větší displej a ten procesou je na hry dostatečnej (spíš brzdí grafika - to samý i u toho ASUSu, ale u něho je ta grafika ještě trochu slabší), ale i tak celkově výkonem/HW je lepší ten ASUS a za 8K je to pěkný.

Odkaz ke komentáři

• 0

Taky bych si rád pořídil herní notebook a chtěl bych názor od profíků jestli je tohle dostačujicí na nejnovější hry a do budoucna jestli to bude hry stále stíhat (http://www.alza.cz/dell-inspiron-queen17r-cerny-d234837.htm#popis) popřípadě můžete hodit odkaz na lepší notebook do cca 23K...

Odkaz ke komentáři

• 0
Asus N61JV- JX103V

Procesor:

Intel Core i5 520M na frekvenci 2,4 GHz

3 MB L3 Cache

2 jádra, 4 thready

Intel Turbo Boost na frekvenci 2,93 GHz

Max TDP: 35 W

Čipset:Intel HM55

Paměť:4 GB DDR3 1066 MHz

Grafická karta:

NVIDIA GeForce GT325M 1 GB vlastní paměti + Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD (přepínatelná)

NVIDIA Optimus

Displej:16" TFT LCD ColorShine s LED podsvícením, lesklý (1366 x 76

Pevný disk:640GB

MechanikaVD SuperMulti

Multimédia:Stereo reproduktory

Komunikace:

WLAN 802.11 ab/g/n

LAN 10/100/1000 Mbit

Bluetooth 2.1 + EDR

Napájení:

Li-Ion baterie, 6 článků (4400 mAh)

Výdrž až 2 hodiny

Operační systém:

Microsoft Windows 7 Home Premium

Baterie výdrž: 3 hodiny

Tohle je za 8 tisíc k ho*nu jo? Bych se hádal.

Pit-Bull: Je dobrej, jak na teď, tak do budoucna.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ale vajco, tak má třeba ňákou poukázku na slevu, ne? Se podívej na netu, normálně se prodává kolem 13-16K. A že máš salát ty, neznamená že ho budou mít i ostatní. Hraje v tom roli jestli dostaneš dobrej kus a hlavně jak s tím zacházíš.

Odkaz ke komentáři

• 0

Na hry zásadně nedoporučuju HP (špatně řešený chlazení) a AMD procesor dohromady. Právě teď píšu z notebooku na kterym mam zaplou průměrně náročnou hru a na místě u procesoru neudržím ruku. Přítelkyně má o rok starší HP+AMD noťas a tam musí nutně chladit ledem jinak by stačilo 5 minut a počítač by se zasekl z přehřátí (i na 2-3 let starých hrách). Ze začátku to takhle nebylo, ale asi tak po měsíci a to už ani nepomohlo profouknutí kompresorem. Docela otravný je hrát na rozpálený klávesnici, občas mi to připomíná topení. Noťas jsem si koupil protože jsem hodně na cestách, jinak stolní by byl jasná volba.

Mimochodem oboje HP jsem kupoval v Alza (ve slevě oba). Minulý měsíc (po roce a půl) se zničila základní deska z opotřebení, psali jsme mail a byli jsme přesměrování rovnou z alzy na servis. I přes to, že byly jasné známky vniknutí do vnitřku počítače nám ho opravili a vyřídili v rekordním čase - za 4 dny od odeslání byl doma! Před lety jsem četl o tom, jak alza a hlavně reklamace HP se prodlužují na celý měsíc...asi se nám vyplatilo napsat rovnou na servis.

Odkaz ke komentáři

• 0

co rikate na tento ? jako herni http://www.okcomputers.cz/DetailPage.asp?CD=NOA865201#komentare ??

normal stoji 20k+ a tady jsem ho nasel jen za 14 500

samozrejme nejradsi bych koupil http://www.asus.as/asus-g53sw-sz112-156-i5-2410m-4g-500g7-dvdrw-gtx460m-wifi-bt-bezos.html

ale zajima me ten prvni za tu cenu v porovnani stim asusem

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu