rytmy Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 taká vec sa mi stala.. našiel som vonku PSP ked som bol na prechádzke PSP 2004 a má brick dá sa s tým dačo spraviť ?? mam este doma PSP 1004 s tou baterkou pandory či čo dá sa dačo s tým spraviť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 stačí před založením dalšího zbytečného témtu trochu hledat http://console-forum.net/tema/11173-pandora-s-battery-univerzalni-unbricker-amp-flasher-gt-overeno-new-dcv8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 jasne, pokud ma desku TA-088v2 nebo starsi, tak neni problem ho unbricknout. Pokud ma novejsi, tak jedine servis nebo nahradni dily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Červen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 takže unbrikol som psp 1004 ale 2004 mi nejako nejde :d plz čo mám teraz robiť ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Takže unbrick Fatka jde, ale Slimka ne? Není třeba rozbitý? Nebo nemá desku TA-088v3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rytmy
taká vec sa mi stala.. našiel som vonku PSP ked som bol na prechádzke PSP 2004 a má brick dá sa s tým dačo spraviť ?? mam este doma PSP 1004 s tou baterkou pandory či čo dá sa dačo s tým spraviť ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.