Frewwww Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Dobry den, chtěl jsem se zeptat, mam možnost na xbox live 1měsíc Gold za 20kč, kdybych to koupil mohl bych to zrusit po měsíci zrusit abych nemusel kupovat další měsíce za normální cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Jop, jde to pak zrušit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nabijecka Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 jestli se můžu zeptat, tak kde se vyskytuje taková možnost? za 20 bych to bral i já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 musis mit golda, jde to jen prodlouzit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Frewwww
Dobry den, chtěl jsem se zeptat, mam možnost na xbox live 1měsíc Gold za 20kč, kdybych to koupil mohl bych to zrusit po měsíci zrusit abych nemusel kupovat další měsíce za normální cenu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.