nabijecka Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 právě jsem se dnes pokoušel zprovoznit i druhý ovladač, který jsem ke konzoli obdržel, ale on po puštění stále bliká-celé kolečko, je nějaký způsob jak ho přivést k životu?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bart777 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 musíš ho spárovat s konzolí...jak je to černý tlačítko pod tím jak zapínáš xko tak to zmáčkni a k tomu to na ovladači ze zadní strany tady sem ti našel přímo návod http://support.xbox.com/cs-cz/Pages/xbox-360/get-started/console/connecting-game-controllers.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ahi Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 jo tohle sem vcera taky resil..a taky se potom citil jak blbec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nabijecka
právě jsem se dnes pokoušel zprovoznit i druhý ovladač, který jsem ke konzoli obdržel, ale on po puštění stále bliká-celé kolečko, je nějaký způsob jak ho přivést k životu?? :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.