koreko Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Zdar!Odte doby co mam psp si na nej prad chodi segry..treba kdyz sem ve skole nebo spim..chodi na simpsny na hry atd...neni neaky program ktery bi mne zahesloval psp a ja enom zadal heslo a paril??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 pokud máš flash tak toto by mělo fungovat http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011060005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2009020004 EDIT: Pomalej. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 nebo tohle to ti zakryje jednotlivé složky ,které potřebuješ a když přes ten program to někdo bude chtít odbloknout tak musí napsat heslo..http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011040011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Schovej si někam PSP :D,nejjednodušší řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 4qug Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Jestli sou segry mladší tak to chápu (znám to :D ) prostě vyndej baterku a schovej ji někam do šuplíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Já když jedu k babce a je tam ten hajzl (malej fakan co mlátí s elektronikou o zem a je nadrženej na klíče xDD) tak PSP,Mobil atd. dávám na horu na skříň a dělám si z něho prdel (skoč si proto,hop xDDD) ale co,zaslouží s ito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 No to je zas stupidní téma. Posral jsem se a nemá mě kdo přebalit... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 díky..inak segry su starši,mamka rada hraje bowling a moja segra meri skoro 2 metry a ma 17roku :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 a je to vyresene...ai jeden program nešel..ale schoval sem pametovku pod kapotu auta :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NikeMaster Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Tos mohl vyřešit sám i bez založení topicu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
koreko
Zdar!Odte doby co mam psp si na nej prad chodi segry..treba kdyz sem ve skole nebo spim..chodi na simpsny na hry atd...neni neaky program ktery bi mne zahesloval psp a ja enom zadal heslo a paril???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.