Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli nevíte jaké "novější" hry bych mohl hrát na svém notebooku... nejspíž už v moderní době nestíhá ma dvoujádro 1,8 a grafiku nvidii 8800... Jestli znáte nějaké alespoň s průměrnou grafikou napište. Dík moc.

8800? nespletl jsi se? ja jsem na sel nejakej s 8600GT...ale treba je jich vic...tak proc starsi? pokud ti nevadi hrat nejaky hry na 800x600 tak si zahrajes i novy...ja mam C2D 2.0ghz a 9500M GS a ted hraju treba Fear 3 na High/Very High a 800x600

Odesláno
Aha, tak je to asi 8600gt :) ja si stahnul třeba Mafii 2 a ta se seká na všechno low + 800x600... Mám i turbo mod zapplej

aha to je divny..no cemu rikas sekani? :D ja mam totiz stejnou grafiku jen novejsi(8600GT=9500M GS) a Mafie mi jde celkem dobre...a to mam vetsinu na medium a neco snad i na High....nezacne se ti to sekat az po chvilce?

EDIT: tak neco mam na Low a vyple..ale mam to nastaveny tak aby to vypadalo hezky..kdyz mam 1280x768 tak mam kolem 20Fps a vic..a kdyz dam na 800x600 tak mam nad 30Fps

Odesláno
aha to je divny..no cemu rikas sekani? :D ja mam totiz stejnou grafiku jen novejsi(8600GT=9500M GS) a Mafie mi jde celkem dobre...a to mam vetsinu na medium a neco snad i na High....nezacne se ti to sekat az po chvilce?

EDIT: tak neco mam na Low a vyple..ale mam to nastaveny tak aby to vypadalo hezky..kdyz mam 1280x768 tak mam kolem 20Fps a vic..a kdyz dam na 800x600 tak mam nad 30Fps

no tak seka se mi to celkem dost, stahnu si fraps a reknu ti...
Odesláno
No takze mafia 2 nejmensi rozliseni, vse vypnute nebo nizke... prvnich 10 sekund to litalo mezi 10-17 ale pak to nemelo problem jit na takovejch 6fps a zustat tam :(

aha to je divny :/ a neprehrejva se ti Grafika nebo CPU? stahni si everest a tam si muzes dat test stability systemu...otestuj teplotu CPU a grafiky...a taky mi rekni kolik mas na CPU Voltu...

Odesláno

Ted sem tam nainstaloval xboxovou verzi? fifa 11 a mam fps 28 celkem stabilne jenze vypada to jako bych mel asi tak 10 treba na 2 vteriny to obcas de krasne a pak zase , mam zaply fraps jenom na ukazovani fps tzn. ze chyba asi neni ve vykonu ale v nejakem zobrazovani... mozna i v disku protoze jede celkem na plno, nevim jestli by si vyplatilo koupit si ssd a jestli by se to zlepsilo..

Odesláno
Ted sem tam nainstaloval xboxovou verzi? fifa 11 a mam fps 28 celkem stabilne jenze vypada to jako bych mel asi tak 10 treba na 2 vteriny to obcas de krasne a pak zase , mam zaply fraps jenom na ukazovani fps tzn. ze chyba asi neni ve vykonu ale v nejakem zobrazovani... mozna i v disku protoze jede celkem na plno, nevim jestli by si vyplatilo koupit si ssd a jestli by se to zlepsilo..

ted to nejakej nechapu :D takze ti Fraps ukazuje 28fps ale jede to asi(podle tebe tak 10fps)? no SSDiskem shodis dolu jen loadingy her a systemu jinak FPS mozna tak max 1-2 :D a to jen kdyby se ti hra sekala diky disku....coz dneska uz nehrozi...a kdyby jo tak by se sekala tak...ze by se proste zasekla :D

Odesláno
No u ty mafie se to seka i ukazuje (asi spravnej pocet fps :D) ale treba coounter strike de v pohode i fps sedi, je to divny... teplota CPU je i 100 stupnu a na grafiku se nemuzu bohuzel podivat (trial version). Nevim bud je grafika v cudu a nebo proste neni ani tolik vykonna kolik bych od tak stary cekal.

no tak jestli mas u CPU pri zatezi 100ku tak to je spatny :D to by jsi fakt nemel mit :/

Odesláno
to sem tusil ze je to dost :/ tak nevim co s tim asi cas na novej notebook

no je to dost :D vem si ze mas na CPU bod varu :D...a ten test si mel pustenej jak dlouho?asi par min a hned tam bylo 100 stupnu?pac by se to melo nechat aspon pul hodiny nejmin...i kdyz se to po par je teplota uz pak vetsinu stejna....ja mam treba...pockej vyzkousim :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu