NORRIS Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Ahoj lidi. Hrál z vás už někdo ty DLCčka?:) nemůžu je sehnat :-/ má s tím už někdo zkušenost? .... Díky moc! :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 jo hrál, jakto že je nemůžeš sehnat??? jsou dokonce i na českým LIVE, včera jam přibylo další předposlední DLCčko, ale jestli je sháníš ke stažení z warezu tak to ti neporadím, já pouze originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Umberto, jsou dobrý? Uvažuju na rockstar passem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NORRIS Odesláno Červen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Jj, právě myslím warez :-/ ty nemůžu sehnat.. Ale dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Umberto, jsou dobrý? Uvažuju na rockstar passem. jako dobrý jsou , ale nečekej nic extra , nebo něco víc jak u případů které jsou v základní hře. Každopádně rockstar pass je asi nejlepší volba, jen teď už příjde na 1600MS bodů, já ho kupoval ještě za 800MS, když byl v akci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Já ho tady vidím za 960MS pointů. To mi připadá jako ještě dobrá cena :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Jj, právě myslím warez :-/ ty nemůžu sehnat.. Ale dík. Pokud nevyjde DLC samostatně na DVD jako GTA a MAFIA ale je jen na stažení na live tak si to nezahraješ. Jen koupit a stáhnout z live za MS points . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Já ho tady vidím za 960MS pointů. To mi připadá jako ještě dobrá cena :) aha ak to jo já vím že vyhrožovali že to bude dvojnásobek, tak do toho určitě jdi, získéš další 4 případy a thomsna piano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NORRIS Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Pokud nevyjde DLC samostatně na DVD jako GTA a MAFIA ale je jen na stažení na live tak si to nezahraješ. Jen koupit a stáhnout z live za MS points . Ok, díky moc :D sice špatná zpráva jak nikdy, ale aspoň konečně vím na čem jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.