hmm21 Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Cus lidi,byl sem v anglii a tam sem si koupil psp 1003 a sel mi tam internet krasne,ale jak sem se vratil do cech tak se nemuzu pripojit proste,dam scan a najde to vsechno ale na net mi to nepripoji,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 ty vole,více infa! nemá ten wifi router náhodou šifrování který PSP nepodporuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hmm21 Odesláno Červen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 no to urcite nebude tim sifrovanim,pac pres notas sem se normalne prihlasil a v anglii bylo to sami sifrovani a pripojilo se to,nemuze to bejt tim ze je to z anglie teda?asi ne co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hmm21 Odesláno Červen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 bud mi to pise vetsinou neco time out ze dosel cas na pripojeni bo co a nebo ze to nenaslo kvuli signalu,nic vic proste to nacita a pak se ukaze tuto no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 špatný heslo, šifrování WPA2 nebo špatný signál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Pokuď ti to zobrazí Acces Point a šifrování je to divný. Pokuď ti to napíše not supported tak to je vina šifrování, ale je tu možnost že to PSP má jiný WIfi modul... Kámoš má vadnej takže nemůže se tady připojit, jen hrát Ad-Hoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hmm21 Odesláno Červen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 no ja normalne pudu do naky kavarny a tam to zkusim na plnej signal a bez hesla a zadarmo,diky kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Ahoj ja mel jednou taky 1003 z anglie ale jelo mi to naprosto bez problemu, jak jsi rikal ze ti to hlasineco ohledne casu tak to je slabym signalem. Jakmile pujdes do kavarny melo by ti to bezet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hmm21
Cus lidi,byl sem v anglii a tam sem si koupil psp 1003 a sel mi tam internet krasne,ale jak sem se vratil do cech tak se nemuzu pripojit proste,dam scan a najde to vsechno ale na net mi to nepripoji,diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.