Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

dotaz 16gb usb

medvidek1103

Recommended Posts

Zdravím,pročítám tohle forum už dlouho nikde se nemůžu dočíst jestli ps3 přehraje na usb flasce soubor mkv okolo 10gb,stáhnu si film z netu v hd rozlišeni dám ho na 16gb flescu přehraje mi to ps3?bude zvládat tak vysokou přenosou rychlost?Popř.děkuji za odpo.a nezlobte se jestli jsem to napsal do špatne sekce díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1. kamen urazu asi bude flashka :P musis ji mit naformatovanou na FAT32 kde se vleze max 4gb soubor(celkove dat se vleze vic ale max soubor o velikosti 4gb)

2. kamen urazu sice PS3 zvlada prehravat 1080p ale nejak se ji to mkv nelibi :( musis to mit a tim formatem jsi nejsu jisty se mi zda vob

jinak v navodu PS3 mas v podstate vse na co ses ted ptal napsany

film prevedes v mkv2vob do toho formatu, v nejakem programu(nazev nevim) rozdelis film po 4000000000 B nebo 4GB (asi to bude spis 400000000B)a nakopcis si to do PS3 a v prehravaci si nastavis prehravat zasebou

jinak dobra moznost je taky PS3mediasever ale musis mit zaplej plech, pc a tv a v nejelepsim pripada PS3 s PC propojeny UTP, wifina by 1080p nemusela zvladat a vykonejsi PC jeste(staci obyc 2jadro)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu