Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Monitor,TV na ps3

Kon_Drtic

Otázka

Dobry den potrebuju poradit solidni monitor na filmy obcas na hry do +- 5000 kc

nejlip full HD kvuli hdmi kabelu u ps3

ANO vim ze podobny topic tu uz je , ale potrebuju to vyresit rychle a efektivne a presne stouto cenou pokud se podivate na hlavni topick tak zjistite ze valna vetsina odkazu nefunguje a nikdo neradi jen tam jsou navrh a elektro svet se rychle meni tudiz doufam ze mi nebudete mit za zle zalozeni noveho topicku, hned po vyreseni pozadam o lock topicku a smazani dekuji za pochopeni

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
ten je velice zajimavy , ale prave se mi zmenil rozpocet na +-8000!

co bys doporucil ? http://www.alza.cz/samsung-p2770hd-cerveno-cerny-d147714.htm

ten je taky slušnej, ale kontrast je slabej na kvalitní hraní. jako stačí to, ale jsou hry, kde nelze upravit světlost a na tomhle monitoru můžou být tmavé.

Odkaz ke komentáři

• 0
a neznas nejaky za tu cenu , ktery by byl na to vhodny? treba jako ten tvuj , ale s vetsi uhloprickou

tak tento: http://www.alza.cz/25-lg-m2550d-pz-d237472.htm ale LG výrobky obecně bejvaj šmejdy, ale třeba budeš mít štěstí. říká se to i o Aceru ale co dneska není šmejd, když je to "spotřební" elektronika

Odkaz ke komentáři

• 0
Kdepak kdepak.... LG mám já osobně a měl jsem ASUS, ACER... ALe LG je nej :) U televizí u mě hodně vede Sharp a Samsung

já měl taky LG monitor a od doby kdy jsem měl modrou barvu místo černé a mobil od nich , který zamrzával 4x denně dávám od téhle značky ruce pryč.

Odkaz ke komentáři

• 0
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu