jatuma Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Ahoj, jsem začátečník a tak bych se rád zeptal na toto. Dnes jsem dal update DB a aktualizoval ho na 2.0.13146.0 a po aktualizaci mi nejde spustit žádná hra. Myslím tím jak vypalované, tak originálky. Píše to pouze Play DVD na místo Play GAME. Má někdo nějakou informaci co s tím je a co s tím dál? Děkuji, J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 novej flash ale asi mas menenou mechaniku tak proto ti nejdou ani origa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 --------------------------- omyl ----------------- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Ahoj, jsem začátečník a tak bych se rád zeptal na toto. Dnes jsem dal update DB a aktualizoval ho na 2.0.13146.0 a po aktualizaci mi nejde spustit žádná hra. Myslím tím jak vypalované, tak originálky. Píše to pouze Play DVD na místo Play GAME.Má někdo nějakou informaci co s tím je a co s tím dál? Děkuji, J. Další člen , který se obrátí o radu a jde na forum jen když to potřebuje . Máš smůlu - měl by jsi se více věnovat i pročítání informací na foru - potom by se ti to nestalo - viz : http://console-forum.net/tema/119565...ziadnu-palenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 přesně, jak píše toro, s velkou mocí přichází i velká zodpovědnost :) Takže jsi to zmatlal, jatumo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jatuma Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Nezmatlal jsem nic panove. Info o aktualizaci DB jsem jiz davno cetl, protoze tu jiz nejaky patek jsem. Psalo se pouze o DB 13141 - 2 a ne 6. Nicmene Forum procitam a dokonce jsem pres nej koupil i svuj xbox. Takze se vlastne nic nestalo. Necham pouze preflashnout mechaniku. Stejne bych to kvuli L.A.Noire byl nucen udelat, tak to je sranda. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Psalo se pouze o DB 13141 - 2 a ne 6. Ono je logický, že to obsahuje už i každý následující update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Nezmatlal jsem nic panove. Info o aktualizaci DB jsem jiz davno cetl, protoze tu jiz nejaky patek jsem. Psalo se pouze o DB 13141 - 2 a ne 6. Nicmene Forum procitam a dokonce jsem pres nej koupil i svuj xbox.Takze se vlastne nic nestalo. Necham pouze preflashnout mechaniku. Stejne bych to kvuli L.A.Noire byl nucen udelat, tak to je sranda. Diky. ano přesně tak, nevím proč do něho kluci tak šijete, stačí si nechat reflashnout svoje xko na LT+ 1.9. malá poznámka: fw LT+ 1.9 má stejnou revizi mechaniky, jakou má po novém update, takže se udatem dashboardu nesmaže, ani kdyby jsi ho ještě neměl nainstalované, ale LT+ 1.9 již ano. Ostatní fw nové update dashboardu smaže, ale LT+ 1.9 nikoliv p.s. budeš-li potřebovat pomoct, napiš pm, nebo na icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Nezmatlal jsem nic panove. Info o aktualizaci DB jsem jiz davno cetl, protoze tu jiz nejaky patek jsem. Psalo se pouze o DB 13141 - 2 a ne 6. Nicmene Forum procitam a dokonce jsem pres nej koupil i svuj xbox.Takze se vlastne nic nestalo. Necham pouze preflashnout mechaniku. Stejne bych to kvuli L.A.Noire byl nucen udelat, tak to je sranda. Diky. Kvůli L.A.NOIRE jsi nemusel updatovat na 13... - vyžaduje jen DB 12625 , takže jsi přeflashování dělat nemusel. Stačilo počkat až na CFW 2.0 . Potom budeš muset totiž přeflashovávat znovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Play GAME = Hrát hru Play DVD = Spustit DVD Haha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Play GAME = Hrát hruPlay DVD = Spustit DVD Haha. no ty jsi inteligent jak kozel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.