Ithatha Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Zdravím, chtěl bych si předobjednat nějakou hru na xko, kterou bych hrál přes xlive, ale pořád se nemůžu rozhodnout jakou. Přemýšlel jsem mezi Gears of War 3, Modern Warfare 3, Battlefield 3....chtěl bych se zeptat co by asi bylo nejlepší nebo co je pro a proti u každé hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Já bych šel do MW 3 ... osobně mě nejvíc bavila ze všech tří her dvojek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 MW3? nene jdi do Battlefieldu 3... to bude hra 100x tak lepších kvalit :) EDIT: Poslední hratelný a zárověn nejlepší díl cod bylo COD 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Taky beru BF 3 .. ještě navíc EA prohlašuje že nebude tak velký rozdíl v Grafice oproti PC verzi, ale to se teprve uvidí. Každopádně tohle bude MP pecka, EA servery jsou mnohem optimalizovanější než CoD .. Cod mi laguje při každém díle jak na PC tak i na Xboxu. BF jen minimálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Díky vypadá to teda na BF 3 :) Najde se někdo kdo hrál GoW 3 na xlive? Jaký to je po MP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Určitě nezahazujte GOW 3. To bude prostě bomba, protože serie GOW nemá slabej díl. Díl od dílu je lepší a lepší a hrál sem betu GOW 3 a dost mě to bavilo. MW 3 A BF 3 jsou dobrý, ale zároveň je to takový stereotyp. GOW 3 Přináši něco nového jako jiný módy nový executiony a podobně. Já osobně šahám po všech třech ale nejlepší podle mě bude GOW 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 já bych šel do gow... moderních bojových technik jsem přesranej až nad hlavu, tohle je scifi střílečka, která je už od 1. dílu epická :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Battlefield 3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 asi takhle: BF3, pak GoW3 pak dlouho dlouho nic a az pak MW3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.