nabijecka Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Nedávno jsem obdržel xbox společně s asi čtyřmi kryty (jedná se o kryty na vrchní a spodní stranu), mohl by mi někdo říct k čemu bych je mohl využít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 jaké kryty ? pošli screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Já si kupoval Xko asi před měsícem, a neměl sem tam žádný kryty, taky by mě zajímala fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nabijecka Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 za hoďku to tu pošlu-jinač kryty jsem dostal jako "bonus" - xbox jsem kupoval již chvíli používaný a hacknutý, ale prostě mi ty 4 kryty navíc nesedí k čemu bych je měl využít.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bart777 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 estetickej doplňek? vyměníš přední za jinej, jinak barevnej nebo jinej motiv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nabijecka Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 takže zde je foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Kryty na HDD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Nevím ,ale kryty na hdd vypadají jinak,tohle je na vrchní a spodní stranu xboxu (záleží jak je xbox otočený,teď mluvím když je xbox na "stojáka"). Hodí se když otvíráš xbox a podaří se ti ulomit nožíčka u toho krytu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 prostě to máš navíc, jsou to plasty z boční strany xka, levá a pravá strana. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nabijecka
Nedávno jsem obdržel xbox společně s asi čtyřmi kryty (jedná se o kryty na vrchní a spodní stranu), mohl by mi někdo říct k čemu bych je mohl využít?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.