nabijecka Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2011 Nedávno jsem obdržel xbox společně s asi čtyřmi kryty (jedná se o kryty na vrchní a spodní stranu), mohl by mi někdo říct k čemu bych je mohl využít? Citovat
0 Cartman182 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2011 Já si kupoval Xko asi před měsícem, a neměl sem tam žádný kryty, taky by mě zajímala fotka Citovat
0 nabijecka Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 24, 2011 za hoďku to tu pošlu-jinač kryty jsem dostal jako "bonus" - xbox jsem kupoval již chvíli používaný a hacknutý, ale prostě mi ty 4 kryty navíc nesedí k čemu bych je měl využít.... Citovat
0 Bart777 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2011 estetickej doplňek? vyměníš přední za jinej, jinak barevnej nebo jinej motiv Citovat
0 nabijecka Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 24, 2011 takže zde je foto Citovat
0 zip545 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2011 Nevím ,ale kryty na hdd vypadají jinak,tohle je na vrchní a spodní stranu xboxu (záleží jak je xbox otočený,teď mluvím když je xbox na "stojáka"). Hodí se když otvíráš xbox a podaří se ti ulomit nožíčka u toho krytu :) Citovat
0 romik Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2011 prostě to máš navíc, jsou to plasty z boční strany xka, levá a pravá strana. :) Citovat
Otázka
nabijecka
Nedávno jsem obdržel xbox společně s asi čtyřmi kryty (jedná se o kryty na vrchní a spodní stranu), mohl by mi někdo říct k čemu bych je mohl využít?
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.