nuguien Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Po novince Free 2 Play kdy si můžete hru stáhnout a hrát fakt úplně zdarma se rozhodlo Valve že Team Fortress 2 daj zdarma. + novej Meet the Medic update Fakt to neni nějakej opožděnej Aprílovej žert. 8) Stahujte a hrajte protože kdo ještě TF2 nemá tak je to super hra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
battman Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 To je snad blbej vtip. A já ho před tejdnem koupil :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Já to beru tak že sem si to koupil a nelituju toho,TF2 už je tu dlouho a když ty peníze co sem do toho dal snad zase pomůžou na tvorbu další hry. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Vcera jsem si toho vsim chodim na stranku http://www.freemmogamer.com/ v dnesni dobe piratstvi uz nema takovou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.